Mine planer på 17.mai

🇳🇴 GRATULERER MED DAGEN 🇳🇴

Jeg håper alle sammen får en helt fantastisk dag i dag. Selvom i år blir denne feiringen litt annerledes! Vi får gjøre det beste ut av det og kose oss med våre nærmeste ❤️ Jeg er veldig tidlig oppe i dag og har kanskje sovet 1 time til sammen natt til 17. Mai, rett og slett fordi jeg både har gledet meg å gruet meg til denne dagen.. + at døgnrytmen min fortsatt er på bærtur!

MINE PLANER I DAG

07:45 – Jobb! Hvis du har sett min forrige video på YT eller lest mitt forrige blogginnlegg så vet du at jeg har fått et utrolig kult jobboppdrag. Dette innebærer blant annet jobb på 17. Mai.

Når jeg er ferdig med jobb – Fest og møte med venner hjemme hos Erik! Jeg gleder meg masse til å feire nasjonaldagen senere i dag!

Utover kvelden så aner jeg ikke hva som skjer. Om vi skal være hos Erik eller om vi skal finne på noe annet, haha! Som sagt så blir jo denne dagen litt annerledes i år og derfor har jeg ikke giddet å planlegge så mye!

Mitt 17. Mai antrekk kommer nok på bloggen i morgen, sammen med masse bilder fra dagen i dag! I fjor så jeg slik ut på 17. Mai ❤️

14 kommentarer

Siste innlegg