Mine planer i 2019

Selvom jeg egentlig ”hater” nyttårsforsett og slike ting så har jeg mål og prosjekter jeg håper på å fullføre i 2019. Nyttårsforsett for meg er unødvendig da jeg syntes at man kan ha mål og burde ha det uansett hvilken dag/mnd eller år det er. Hvis du har lyst til å begynne å trene, eller slutte å snuse så gjør det fordi du vil, ikke fordi det skal være et nyttårsforsett som alle andre har.

Som jeg har skrevet tidligere på bloggen så har 2018 på mange måter vært et forferdelig år for meg, men et år jeg setter pris på at jeg hadde. Jeg føler liksom at nå kan det kun bli bedre og det skal det – Det skal jeg hvert fall prøve på! Jeg håper, føler og tror at 2019 blir mitt år og det er nettopp på grunn av disse tingene som jeg håper vil skje.

Kjøpe leilighet – Jeg har i noen uker nå sett på leiligheter og dratt på visninger uten å ha fått kjøpt meg noe. Derfor håper jeg det skjer nå i starten av 2019. Jeg er så glad og stolt over meg selv og at jeg faktisk nå har muligheten til å kjøpe meg noe helt eget her i Oslo. Jeg gleder meg så masse til å skje hva som skjer og hvor jeg faktisk ender opp med å bo. Dette blir så klart delt med dere og det blir masse innlegg og videoer på YouTube angående flytting osv. Flyttevlogs all the way <3

Tenke mer på meg selv – Så lenge jeg kan huske har jeg hjulpet andre og brydd meg veldig mye om folk rundt meg. Misforstå meg rett – det er ekstremt bra det og man skal bry seg om andre mennesker, men det er ikke alltid bra å sette seg selv bakerst i køen. Jeg har hatt venninner som jeg hvert fall føler selv har ”tatt” all min energi og glød, noe som ikke er bra. Og igjen – misforstå meg rett, jeg har også venner som er helt fantastiske som jeg elsker og tar veldig godt vare på meg! Nå er det bare på tide at jeg bruker energi på meg selv, både når det kommer til personlige ting, men også mine sosiale medier. Min helt egne YouTube kanal, min blogg, Instagram osv.. Nå skal jeg virkelig gi alt!

Jobbe hardt – Som nevnt i punktet over så skal jeg tenke på meg selv og jobbe ekstremt hardt med det jeg oppnådde i 2018. Jeg føler 2018 var året jeg virkelig kunne leve av dette og det var bare starten.

Spise sunt – Jeg spiser så utrolig mye dritt når jeg først spiser. Jeg spiser veldig lite, men veldig mye dritt.. Siden trening også ikke har funket helt for meg så skal jeg prøve å hvert fall endre litt på spise vanene mine og ta vare på kroppen og helsen på den måten. Hva ma får i seg har jo like mye om ikke enda mer å si enn trening.

Selge klær jeg ikke bruker – Klesskapet mitt er seriøst stappet med klær jeg ikke har brukt på flere år, klær jeg aldri har brukt, kjær som er for små og det må endres, haha.. Nå skal jo jeg kjøpe leilighet å flytte, så da blir klesskapet ryddet – men jeg må prøve å holde det like ryddig og selge eller gi bort ting jeg ikke bruker lenger.

Gjøre TV – Det er jo ikke noe hemmelighet at jeg syntes det er morsomt å filme og være foran kamera. Derfor håper jeg på at det blir mer TV oppdrag i år. Det hadde hvert fall vært veldig gøy!

Være sosial – Jeg er ekstremt dårlig til å ta kontakt og spørre folk om å finne på noe.. Noe jeg har slitt med ganske lenge faktisk! Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men jeg vil klare å endre det. Det går liksom litt i perioder også! Noen ganger er jeg med folk hele tiden, andre ganger kan det seriøst gå over 1 uke før jeg i det hele tatt møter en venninne..

Bruke tiden til noe bra – Når jeg ikke har noe å gjøre, ”dødtid” som det også kalles så vil jeg bruke den tiden til noe bra. Som for eksempel skrive ferdig innlegg eller filme masse videoer. Nå bruker jeg heller den tiden på å ligge å se på Youtube videoer av andre.. Det gir mye inspirasjon og motivasjon, men et sted må grensa gå. Jeg kan ikke sitte i flere timer å henge på YouTube, det må jeg heller bruke på mine egne videoer eller sosiale medier!

Fortsette på prosjekter jeg vil fullføre – Som sagt har jeg veldig mye jeg har lyst til å få til som jeg har begynt å tenke på og snakke om til agenten min. Jeg vil jo blant annet ha ”merch” og få til andre slike ting så jeg håper det skjer mye kult i 2019. Alt jeg har snakket om og tenkt på kan jeg ikke dele enda, men det er så sykt mye jeg vil.

Firma med pappa – Jeg har nevnt dette litt smått før, men pappa og jeg (og et par flere så klart) driver å skal starte firma. Jeg kan enda ikke dele akkurat hva det skal være og hete, men jeg har jo delt at vi skal selge døds kule plakater. VIDEO HER. Jeg gleder så masse og håper dette blir en suksess. Det hadde vært gøy!

100 k på YouTube? – Jeg har klart 60 000 på kanalen på kun 5 mnd, dere er rå babes! Tusen takk for det forrresten. Klarer vi kanskje 100 k innen 2019 er over? La oss prøve <3 Sjekk ut kanalen min HER.

Dele enda mer av livet mitt og hverdagen min – Den siste tiden har jeg vært litt dårlig med å dele personlige ting med dere og det skal stoppe. Jeg skal prøve så godt jeg kan å dele masse med dere, mer enn jeg noen gang har. Det har jeg hvert fall lyst til, men det er ikke alltid like lett når det er mennesker der ute som kun vil andre vondt. Må lære meg å drite litt i dem og heller tenke på alle dere som faktisk er der for meg, støtter meg og leser og ser videoene mine hver dag! Dere er best.

Ta pauser om jeg trenger det – Det er så viktig å høre på kroppen sin og ta pauser innimellom når det trengs. Det er greit å pushe seg selv hardt, me ikke alt for hardt. Da sier det plutselig stopp, og det vil jeg ikke skal skje!

Date – Dere som følger meg vet jo at jeg er helt elendig når det kommer til gutter, haha.. Jeg tør jo ikke dra på date og slike ting så kanskje jeg skal ha det som et lite mål? Date litt? Det hadde sikkert vært koselig.

Jeg er alltid så redd for å sette meg slike mål og fortelle meg selv at jeg skal klare ditten og datten. Sikkert fordi jeg er redd for å ikke gjennomføre eller skuffe meg selv om noe skulle gå andre veien. Menmen, her er mine tanker om året som kommer også håper jeg dere har lyst til å følge meg videre. Jeg vet at jeg kanskje har vært litt upersonlig på bloggen i det siste, men jeg håper og tror at det kommer til å bli bedre nå. Som sagt – 2018 var ikke akkurat mitt beste år, personlig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg