Jeg har farget håret brunt – BILDER

Reklame | Merakistudio

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. I dag har jeg gjort noe jeg faktisk trodde jeg aldri kom til å tørre, JEG HAR FARGET HÅRET BRUNT! Så lenge jeg kan huske har jeg hatt blondt hår og tenkt at slik skal jeg ha det til jeg dør, men i dag valgte jeg (og frisøren min, haha) at vi skulle farge det litt mørkere.

Jeg har vært ganske lei av samme frisyre og farge lenge, og tenkte derfor det var tid for en liten forandring. Det er jo ikke krise, det er bare hår. Jeg elske forandringer, selvom jeg syntes det er litt skummelt. Og dette nye håret er jeg super fornøyd med! Jeg skal ærlig innrømme at jeg var rimelig stresset i frisørstolen, men nå er jeg glad jeg turte å farge det. Jeg må bare venne meg til denne fargen, for nå skvetter jeg nesten hver gang jeg ser meg selv i speilet.

FØR BILDER:

NERVØSE MEG I FISØRSTOLEN:

RESULTATET:

Det vi har gjort med håret er å farge det mørkere, men holde det lysere i tuppene – dette kalles balayage. Vi satt også inn tape exstensions fra frisøren min sitt eget merke Marvelous hair. Jeg er ikke helt sikker på hvilke farger som ble brukt, men det ble blandet to farger som passer perfekt sammen!

Jeg er virkelig så fornøyd med frisøren min og frisørsalongen jeg går til. Om noen leter etter et sted de er flinke med hår og vet hva dem driver med, kan jeg på det sterkeste anbefale Merakistudio.no.

Hva syntes du om mitt nye hår? 

56 kommentarer

Siste innlegg