Jeg gjorde noe jeg aldri pleier å gjøre!

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. I dag har jeg gjort noe jeg aldri pleier å gjøre, nemlig baking. Jeg har vært på besøk hos bakedronningen Anne Brith og bakt lussekatter, noe som ekstremt koselig. Mye koseligere enn forventet faktisk – jeg fikk liksom litt julestemning. Noe som virkelig trengtes. Nå som det er desember, snart jul og fortsatt ikke noe snø på bakken trenger man å gjøre slike ting for å komme litt i julestemning.

Som dere vet så driver jeg å vlogger masse nå i desember, inkludert i dag. Så det er bare å glede seg fremover og abonnere på YouTube kanalen min, den kan du finne HER. Der kommer det masse julerelatert og annet gøy fremover!

❤️❤️❤️

En koselig dag! Hva har du gjort i dag? Husk å høre på sangen vår på Spotify da babes, da får du nok også litt julestemning som helt klart trengs. Link til låten HER.

Resten av kvelden skal jeg bare være hjemme, se litt etter leiligheter på finn og redigere video. Jeg håper du får en nydelig dag videre, så blogges vi! Love you all.

16 kommentarer

Siste innlegg