Jeg går til psykolog + Konfirmasjon bildedryss

God lørdags kveld alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Jeg håper dere har en nydelig helg så langt, det har hvert fall jeg. I dag har jeg faktisk vært i konfirmasjon, noe som alltid er like koselig. Jeg var i konfirmasjon til en som heter Annika, datteren til Anne Brith. Hun er så søt!

Gratulerer med dagen Annika – og til alle andre som har konfirmert seg i dag!

Det er utrolig merkelig, men jeg husker nesten ingenting fra min egen konfirmasjon. De årene er noen år i livet mitt jeg sliter skikkelig med å huske, og jeg aner ikke hvorfor. Skikkelig rart og egentlig litt trist!

Uansett. For øyeblikket sitter jeg i stua hjemme og ser på Skal vi danse. Love it! I går var jeg hos psykologen min, som jeg går til. Jepp, jeg går til psykolog. Alle trenger noen å snakke med innimellom som man nødvendigvis ikke kjenner. Jeg har alltid tenkt at jeg ikke trenger å gå til psykolog og at det ikke blir å hjelpe uansett hva slags problemer man har. Men bare det å tømme seg til en annen person kan hjelpe!

Jeg håper dere får en fin kveld videre, også blogges vi mer senere! Husk å ta vare på deg selv og alle rundt deg. I love you all❤️

7 kommentarer

Siste innlegg