Hils på min nye kjæreste !?!

Okei, så det er på tide å være ærlig med dere. Det er allerede mange som har skjønt ganske mye, men også mange som kommer med spørsmål. Dere aner ikke hvor mange spørsmål som har kommet om det er noe mellom Erik og meg, og nå skal dere endelig få svare på det. Sannheten er at, ja det er det. Vi har en greie og det har vi hatt ganske lenge. Jeg har vært ekstremt redd og har hatt lyst til å vente så lenge som mulig med å dele dette!

Dere som følger meg vet jo veldig godt at jeg ikke har hatt kjæreste på veldig lenge, og han siste jeg hadde var ikke akkurat verdens snilleste og det forholdet har ikke vært noe å skryte av. Da var jeg også bare 17 år gammel! Jeg har aldri hatt et offentlig forhold før og har egentlig klart meg veldig fint alene, samtidig som jeg har savnet og ha noen å være med og noen å prate med. Nå har jeg funnet det!

Grunnen til at det også har tatt ganske lang tid for meg å dele er fordi jeg har vært veldig skeptisk og rett og slett ikke visst hva jeg vil, men jeg hopper i det og tar denne sjansen. Det er ikke bare bare å ha et offentlig forhold, for det er alltid noen som skal mene noe, kritisere og ikke minst prøve å ødelegge.. Jeg gleder meg hvert fall til å se hva fremtiden bringer! Så ja, nå ha jeg vell type? Omg..

Jeg ønsker ikke å dele så veldig mye kliss klass i dette innlegget, men Q&A om oss kommer.

Jeg vet ikke hva mer jeg skal si, annet enn at vi tenker å lage en ny video på YT kanalen min hvor vi svarer på spørsmål fra dere, så om du lurer på noe må du kommentere det eller sende meg dm på sosiale medier! Hva som helst.

 

Hva syntes du om denne nyheten?

28 kommentarer

Siste innlegg