Grunnen til hvorfor jeg ikke dater gutter

Hallo alle mine fine, jeg håper dere alle har hatt en fantastisk start på dagen og ikke minst en fantastisk start på desember. Tenk at det nå er under 1 mnd til jul, tiden går så sinnsykt fort. Jeg har jo fått med meg veldig lenge nå at det er mange som lurer på hvorfor jeg ikke dater eller har kjæreste – nå har jeg jo vært singel i flere år uten å i det hele tatt holde på med noen gutter. For meg går det egentlig helt fint, jeg liker å være singel og kun bruke tid og energi på meg selv og så klart venner og folk jeg bryr meg om!

Det kan godt hende jeg har hatt så ræva opplevelser med gutter før at jeg bare tror det er stress, ikke vet jeg. Jeg har jo hatt mange venner med kjæreste og med det følger det drama, krangling og kjærlighetssorg – noe som så klart ikke frister. Også har vi jo de som har ”perfekte” forhold og elsker kjæresten sin over alt på jord, og jeg skal ærlig innrømme at det kan friste litt da innimellom. Det er dager jeg har utrolig lyst på noen, men det er liksom ikke sånn at jeg leter etter noen og er desperat etter å finne en kjæreste! Kjipe dager og dager jeg føler meg litt ensom skulle jeg så klart ønske at jeg alltid hadde en å prate med og være med.

Jeg får ofte spørsmål om hvorfor jeg ikke en gang drar på dater eller møter folk, for det gjør jeg jo ikke. Jeg tror jeg aldri i hele mitt liv har vært på en ordentlig date med noen jeg vil bli bedre kjent med! Gud, det hørtes trist ut haha.. Aner ikke hvorfor det er sånn, men jeg tør liksom ikke. Det å skulle snakke med folk på sosiale medier takler jeg heller ikke – enten så gidder jeg ikke eller glemmer å svare, eller så syntes jeg det bare er kleint og sliter med å komme på ting å snakke om. Noe som også har hendt er at jeg faktisk er interessert i en fyr og vil bli bedre kjent, men da føler jeg at det ikke er gjensidig.. Skikkelig dilemma haha. Jeg er også ganske kresen og vet hva jeg liker og ikke liker, da er det lett å for eksempel ikke svare.

Jeg velger å vente på den perfekte og en jeg faktisk har lyst til å ende opp med. Jeg har hørt at når man minst forventer det så står han der – og jeg velger å tro på det! Uff, tenk om jeg ender opp med meg selv og 40 katter..

2 kommentarer
  1. Isabelle eg syns du e så flink på YouTube og eg e en stor fan, En venn av meg som hete Bethina snakket altid om deg og at du en youtube kanal så da begynte jeg og se videoene dine og de var veldig gøye og se på, Eg tror nok at du snakket med en jente som heter Bethina på snapchat❤️

  2. Er er stor fan av deg Isabelle Eriksen eg elsker sangen deres *nå er det jul* eg klarer ikkje å lavar å snakka om deg og eg ser på videoene kvar dag til og med nor det kommer ein ny video😂love you💜❤️😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg