Dette skjer i november

 

Bursdag 

Jeg har jo straks bursdag, noe jeg både gleder meg og gruer meg en del til. Av en eller annen grunn blir jeg alltid litt stresset rundt min egen bursdag. Jeg vil liksom ikke bli eldre, haha. I år har jeg faktisk ikke planlagt noen ting på bursdagen min, jeg orker ikke å ha en stor fest med masse folk. Man trenger ikke ha en stor fest hvert år og for å være ærlig så har jeg helt glemt at jeg straks har bursdag. Derfor tenkte jeg bare å ta med mine nærmeste ut å spise. Tenk at jeg har bursdag om 8 dager.. Tiden går så fort!

Reise

Jeg har så utrolig lyst til å reise snart, det er en evighet siden sist. Jeg savner så fælt varmere vær og sol så jeg håper jeg får til en tur i november. Jeg vet at jeg har en ledig uke denne mnd!

Ny sofa

Jeg har lenge vurdert å kjøpe meg en ny sofa. Den er så liten og det er litt kjipt ettersom jeg har kjæreste på besøk, men også venner. Det er liksom ikke plass til å ligge to stk på sofaen. Det er litt trist for jeg elsker denne sofaen, den er så fin!

Kjøpe julegaver

Jeg har i alle år vært den som drøyer slike ting til siste liten. Jeg hater egentlig å stresse med slike ting, så jeg har lyst til å begynne å handle litt julegaver nå allerede. Det må jo gjøres en gang uansett. Hvorfor ikke bare starte nå!

Lage mat

Siden jeg flyttet for meg selv i starten av 2019 tror jeg at jeg har laget ordentlig mat på kjøkkenet mitt kanskje 4 ganger, noe som er helt sykt å tenke på. Jeg har så lyst til å bli bedre på det og lære meg å like å lage mat. For akkurat nå syntes jeg det bare er kjedelig.. Det er også mye billigere å lage ordentlig mat hjemme, enn å skulle dra ut å spise eller bestille som jeg har gjort nå i snart 1 år.

Jobbe masse

Jeg skal jobbe masse! Det gjør jeg jo uansett, men november er ingen unntak. Jeg skal få masse inspirasjon og motivasjon og jobbe masse fremover.

 

Hva skal du i november? Når har du bursdag?

 

15 kommentarer

Siste innlegg