Dette kan du gjøre om du kjeder deg!!

🌸 Se på film – Jeg elsker å se på filmer og jeg har jo nesten runnet hele Netflix for filmer, haha..

🌸 Ta bilder – Noe jeg pleier å gjøre om jeg kjeder meg er å sminke meg og kanskje ta noen fine bilder som jeg kan bruke til bloggen eller andre sosiale medier. Rett og slett en liten photoshoot!

🌸Se på YouTube videoer – Jeg elsker å se på YouTube videoer og følge forskjellige personer på YouTube! Som dere helt sikkert vet så har jeg en YouTube kanal med masse videoer som du kan se på om du kjeder deg. Du kan trykke HER, for å komme til kanalen min.

🌸 Rydd klesskapet – Sett på noe høy kul musikk og rydd i hele klesskapet. Da går tiden sinnsykt fort og du får gjort noe du aldri ville gjort om du ikke kjedet deg! Kast også de klærne du aldri bruker, de kan du enten selge, gi til Fretex eller noen du kjenner. Da gleder du også andre!

🌸 Les en bok – Selvom du ikke leser bøker kan dette faktisk være noe du syntes er gøy på en dag som dette. Jeg har aldri vært noe spesielt glad i å lese bøker selv, men innimellom når jeg ikke har noe annet å gjøre kan det være kjempe gøy å lese. Så lenge du selvfølgelig har en bok du syntes er spennende. De eneste bøkene jeg faktisk har klart å lese ordentlig er ”Calendar girl”. De bøkene er faktisk skikkelig spennende!

🌸 Skjær opp frukt og kos deg – Det er både sunt, friskt og utrolig godt. Jeg er faktisk mer glad i frukt og bær enn det jeg er i godteri og potetgull. Lag en liten kose kveld, og kos deg med frukt samtidig som du ser på din favoritt film! Det er alltid veldig koselig.

🌸 Sorter i sminken din – Når det er lenge siden jeg har ryddet i sminken ser det ofte ikke ut i sminke skuffen og på sminkebordet mitt. Noe som faktisk også er veldig viktig er å rense koster og slike ting slik at alt er rent. Dette er jo også en perfekt dag for å vaske koster og rundt sminken! Sett på din favoritt musikk, syng og dans mens du rydder i sminken din.

🌸 Gå en tur – Hvis du er så heldig som meg og bor rett ved skogen, kan du ta deg en lang og koselig tur i skogen. Ta med deg noe mat og drikke og gå en lang tur mens du har høy musikk på ørene. Det kan faktisk være veldig forfriskende og det fristet faktisk meg litt til å gjøre det samme. Tviler på at det kommer til å skje, men det hadde vært utrolig deilig om jeg ikke hadde hatt masse annet å gjøre!

🌸 Hjemmespa – Ta på deg en deilig ansiktsmaske, ta i en hårkur og sett deg med bena i en balje med deilig varmt vann og såpe. Hjemmespa kan være utrolig deilig og ikke minst bra for de stedene du velger å pleie.

🌸 Dra på trening – Nå som det er vinter passer det også perfekt å starte med sommerkroppen 2020. Det er ikke akkurat så veldig viktig for meg, men jeg vet at det er mange som gjør det! Trening er også viktig for helsen og om du kjeder deg, hvorfor ikke ta noen timer på trening?

🌸 Lag middag til hele familien – Lag en stor og deilig søndagsmiddag for hele familien. Inviter kanskje også noen venner og ha en kjempe koselig søndags kveld med god middag, godt selskap og finn frem noen morsomme spill!

🌸 Bak noe – En kake, muffins eller noe annet godt. Jeg husker før pleide jeg å finne opp min helt egne oppskrift, kaken ble faktisk skikkelig god. Syntes jeg da, haha.. Det var utrolig morsomt syntes jeg – jeg puttet oppi masse forskjellige ting og rett og slett lagde min helt egne kake!

 

9 kommentarer
   1. Hei. Litt usikker på hva jeg syns egentlig. Ser mange skriver at det var person angrep og det syns jeg ikke er greit.
    Vi har alle et ansvar når det kommer til dette. Og jeg håper alle kan være fornøyd med seg selv og tenke at man er bra nok som man er.

  1. Elsker yt kanalen din Isabelle, du får meg til å smile å le når jeg er lei meg eller sur❤og ingen andre i familien min eller venner greier det💗💗du er en av mine få forbilder💙har en drøm om å bli youtuber, men jeg får ikke lov😭, skulle ønske jeg var som deg💜

  2. Hei Isabelle, lurt på om håret til Erik fortsatt er rosa?💗 jeg har veldig lyst til og farge håret mitt i den rosa fargen du farget han med!🥵 så jeg lurt på om fargen har begynt og godt ut eller ikke?😊 og om den varer lenge eller ikke haha❤️ Elsker deg!!😍

  3. Hei Isabelle💗 jeg lurte på om Erik sitt hår fortsatt er rosa?💗 jeg har veldig lyst til og farge håret mitt sånn rosa som du farget Erik sitt!🥵 så jeg lurte på om fargen varer lenge i håret eller ikke!😊 Elsker deg!!😍

  4. Vi har hjemme skole den begynner på tirsdag. PS Elsker Deg Og Erik Dere Er Verdens Beste Par❤️Dere Må Ikke Vere Usikker På Forrholdet Deres❤️Dere Er Best❤️🥰😍❣️😘♥️☺️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg