BIG NEWS – Mitt hemmelige prosjekt

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det? Fantastisk håper jeg! Jeg har det helt supert, men er døds sliten og trøtt akkurat nå. Jeg var tidlig oppe i dag, og som dere vet så er ikke det noe jeg er vandt til haha.. Endelig kan jeg fortelle dere om enda et prosjekt som jeg har jobbet med i noen uker nå, dette har jeg gleder meg skikkelig mye til og det er mange av dere som lenge har hatt lyst til at jeg skal starte med dette. JEG STARTER MIN EGEN PODCAST😍 Og første episode kommer allerede i morgen (fredag). Woho! Det er bare å glede seg, jeg lover at dere kommer til å elske dette konseptet og ikke bli skuffet.

Jeg deler jo ganske mye av livet mitt på mine andre plattformer og kanaler på sosiale medier, så denne podden blir ikke om meg og mitt liv. Vi skal ha forskjellige gjester hver eneste uke og snakke om reality tv, MASSE gossip og sladder som du ikke får vite på tv. Det blir rått!
Vi spilte inn første episode i dag, og vi begynner virkelig med en pangstart av gossip og sladder om alt mulig! Dagens (morgendagens) gjest blir hemmelig enn så lenge, så følg med i morgen.

REALITYPODDEN By Isabelle Eriksen finner du blant annet på Spotify, iTunes og ALLE andre steder du kan høre på podcast! + YT kanalen min. Vi filmer episodene, men ikke alt kommer med der. Så for all sladder og gossip må dere abonnere og følge med på podcasten!

Skal du høre på?? Det blir så klart humor og good feeling også!❤️

13 kommentarer

Siste innlegg