2018 = mitt verste år.

Jeg vil bare starte med å si godt nyttår til alle sammen, jeg håper dere alle sammen har hatt en nydelig start på dette nye året og at det fortsetter like bra. Jeg er så giret på å prøve å få til alt jeg vil nå og jeg skal virkelig jobbe på i 2019. Jeg hadde en super duper feiring i går sammen med gode venner og det blir en kveld jeg sent kommer til å glemme, så tusen takk til alle som gikk inn i det nyet året sammen med meg og ikke minst – tusen takk til alle mine følgere som har støttet meg og hjulpet meg å blitt til den jeg er i dag. Jeg setter enormt stor pris på dere! Dere er virkelig de beste.

2018 var på mange måter et helt fantastisk år, men også et av mine verste år jeg har hatt. Jeg har lært ekstremt mye og jeg har gått gjennom veldig mye jeg kunne klart meg uten. Men det er nå slik man lærer også! Det er mye jeg har grått over, mye jeg har ledd av, mye jeg setter pris på og veldig mye jeg har lært dette året.

Jeg er ung og har fortsatt veldig mye å lære. Jeg er kun 22 år gammel, hjernen min er ikke en gang ferdig utviklet. Jeg gjør feil på lik linje som alle andre mennesker på denne jordkloden og jeg syntes alle burde respektere at alle kan gjøre feil, uansett. Man er ikke et dårlig menneske av den grunn! Jeg er langt fra perfekt, men jeg gleder meg til å lære masse nytt fremover og bli en bedre versjon av meg selv. Selvom dette året kanskje har vært et av mine verste så har det vært et veldig viktig år for meg. Jeg har jobbet ekstremt hardt for å oppnå det jeg har klart når det kommer til sosiale medier. Det er veldig mye mer jeg skulle ønske jeg klarte og fikk gjort, men det får vi heller prøve på i år!

Hvis du noen gang føler deg dårlig på noen som helst måte og føler at alle er i mot deg så må du alltid huske at det kunne vært verre, men det blir alltid bedre! Sett pris på de du har rundt deg, uansett om det er 1 eller 10 personer. Man vet aldri når det er for sent.

Igjen, tusen tusen takk for all støtten jeg har fått fra dere. Jeg er klar for å ta 2019 med storm og fortsette å dele livet mitt med dere. Jeg er klar for å tenke mer på meg selv og ta vare på mine nærmeste, og ikke minst alle dere. Dere har fått drømmen min oppfylt! Jeg elsker dere❤️ Godt nyttår!

15 kommentarer
    1. Jeg eksker deg å kanalen din og bloggen din. Du fortjener alle abonnentene dine og enda fler❤️ Jeg håper du får et fantastisk år❤️ Du er veldig flink med YouTube osv. Du er mitt forbilde, og jeg liker deg veldig godt for den du er!❤️

    2. Det er så fint det du skriver❤️ Jeg syntes det er bra att du minner alle på at de er bra de også!❤️ Å du!❤️ Du er et bra menneske Isabelle, bare så du veg det❤️
      Hilsen et menneske som vil deg godt❤️

    3. Hva betyr «ditt verste år» egentlig?
      Mitt år har bestått av 6 innleggelser på psyk og 2 selvmordsforsøk. Har ingen venner og er student samtidig. Et vondt år, men ikke mitt verste.

      Spør ikkje for å lage konkurranse, for det er selvsagt ikke mulig, men hva legge du i det egentlig?

      1. Emily: Hvordan folk opplever ting varierer i stor grad. Vi opplever alle tøffe perioder i livet. Hva som skal defineres som verst er vanskelig å si. Jeg er sikker på at du har hatt et ille år, og sikkert mye verre år tidligere også, men det vil ikke si at Isabelle ikke har hatt sitt verste år. Det finnes folk som sliter psykisk, noen har sikkert hatt enda flere selvmordsforsøk enn deg. Det finnes folk som ikke får mat daglig, fattige barn, kreftsyke pasienter etc. Listen er lang over personer som har det ille. Men smerte kan ikke graderes slik. Vi har alle rett til å føle, og ingen smerte er for liten eller feil å føle på. Det hun legger i «sitt verste år» er åpenbart at hun har hatt sitt verste år til nå. Hun har opplevd mange nedturer og generelt følt på mye smerte. Ingen og ingenting kan konkurrere mot det. Det handler om eget syn og egne opplevelser, fordi vi er alle forskjellige. Skal vi hele tiden tenke på alle som har det så mye verre enn oss, kan vi like greit slutte å leve. Vi blir kjent med Isabelle gjennom sosiale medier. Vi aner ikke hva som ligger bak denne personen annet enn det vi får lese om på Instagram og bloggen, eller se gjennom YouTube kanalen. Så med andre ord, ikke døm eller tro noe utfra det ser på utsiden.

        1. Nettopp det jeg sa, ikkje vits å sammenligne. Skrev jo det (?). Men lurte bare av ren nysgjerrighet da jeg lurere på hav andre mennesker ligger i et utsagn som «mitt verste år». Lurte bare av ren nysgjerrighet.

          1. Må si jeg er enig med Emly. Greit nok å tenke at dette er det verste året til nå, men når du har opplevd så mye gøy og fått masse nye venner så blir det litt dumt å si at det er det verste året. Vi vet jo ikke alt om livet hennes og ser jo for det meste bare de positive sidene. Men hvis hu absolutt må si at dette er det verste året så synes jeg at hun bør utdype det litt. Føler det er litt clickbait å si at det er det verste året for å så skriva om hvor bra året har vært, men med noen utfordringer.

    4. Fint innlegg❤️ Men må bare pirke litt unnskyld😂😭 Men er ikke jentene sin hjerne ferdig utviklet når de er 18 og gutter 25?

    5. Hei, godt nyttår til deg og. Jeg ville bare si at jeg elsker deg som du er. 2018, har nok vert en av mine verste år også. Har slitt mye med mobbing, depresjon, selvmordstanker +++. Har ikke sakt noe til noen da. (Kommer aldri til å gjøre det). Jeg håper at 2019 blir våres beste år med flere likes, videoer og abbonenter(jeg abbonerer sef). Jeg skal snart begyne på ungdomsskolen (hvis jeg overlever), og håper det blir bedre. Lykke til videre i livet og godt nyttår!❤❤❤

    6. Urolig bra skrevet Isabelle. Jeg har også hatt et år blandet med masse bra og mye dritt. 2018 har vært et veldig vanskelig år for meg med sykdom og andre ting og det har gjort at jeg har vært forhindret til mange ting. Både skole og det sosiale. Men håper virkelig at 2019 blir et bedre år for både deg og Meg! ❤️

    7. Hei Isabelle❤️Du er en sååå stor og verdifull person som på all måte munterer du meg opp bare med et lite glimt av deg. Det er Så flott og pen og du minner folk på at de er like bra som alle andre og du har hjulpet meg gjennom mobbing og etring på skolen, og du forteller at det er bare å stå på og ikke bry seg. Jeg vil bare si at du er den beste i verdens og jeg elsker personligheten din❤️og dine meninger og følelser får andre folk😍🐶

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg