12 ting du kan gjøre om du kjeder deg

TING DU KAN GJØRE OM DU KJEDER DEG
 

🌸 Se på film – Jeg elsker å se på filmer og jeg har jo nesten runnet hele Netflix for filmer, haha.. Single life, yes! 

🌸 Ta bilder – Noe jeg pleier å gjøre om jeg kjeder meg er å sminke meg og kanskje ta noen fine bilder som jeg kan bruke til bloggen eller andre sosiale medier. Rett og slett en liten photoshoot!

🌸Se på YouTube videoer – Jeg elsker å se på YouTube videoer og følge forskjellige personer på YouTube! Som dere helt sikkert vet så har jeg en YouTube kanal med masse videoer som du kan se på om du kjeder deg. Du kan trykke HER, for å komme til kanalen min.

🌸 Rydd klesskapet – Sett på noe høy kul musikk og rydd i hele klesskapet. Da går tiden sinnsykt fort og du får gjort noe du aldri ville gjort om du ikke kjedet deg! Kast også de klærne du aldri bruker, de kan du enten selge, gi til Fretex eller noen du kjenner. Da gleder du også andre! 

🌸 Les en bok – Selvom du ikke leser bøker kan dette faktisk være noe du syntes er gøy på en dag som dette. Jeg har aldri vært noe spesielt glad i å lese bøker selv, men innimellom når jeg ikke har noe annet å gjøre kan det være kjempe gøy å lese. Så lenge du selvfølgelig har en bok du syntes er spennende. De eneste bøkene jeg faktisk har klart å lese ordentlig er ”Calendar girl”. De bøkene er faktisk skikkelig spennende! 

🌸 Skjær opp frukt og kos deg – Det er både sunt, friskt og utrolig godt. Jeg er faktisk mer glad i frukt og bær enn det jeg er i godteri og potetgull. Lag en liten kose kveld, og kos deg med frukt samtidig som du ser på din favoritt film! Det er alltid veldig koselig. 

🌸 Sorter i sminken din – Når det er lenge siden jeg har ryddet i sminken ser det ofte ikke ut i sminke skuffen og på sminkebordet mitt. Noe som faktisk også er veldig viktig er å rense koster og slike ting slik at alt er rent. Dette er jo også en perfekt dag for å vaske koster og rundt sminken! Sett på din favoritt musikk, syng og dans mens du rydder i sminken din.

🌸 Gå en tur – Hvis du er så heldig som meg og bor rett ved skogen, kan du ta deg en lang og koselig tur i skogen. Ta med deg noe mat og drikke og gå en lang tur mens du har høy musikk på ørene. Det kan faktisk være veldig forfriskende og det fristet faktisk meg litt til å gjøre det samme. Tviler på at det kommer til å skje, men det hadde vært utrolig deilig om jeg ikke hadde hatt masse annet å gjøre! 

🌸 Hjemmespa – Ta på deg en deilig ansiktsmaske, ta i en hårkur og sett deg med bena i en balje med deilig varmt vann og såpe. Hjemmespa kan være utrolig deilig og ikke minst bra for de stedene du velger å pleie. 

🌸 Dra på trening – Nå som det er vinter passer det også perfekt å starte med sommerkroppen 2019. Det er ikke akkurat så veldig viktig for meg, men jeg vet at det er mange som gjør det! Trening er også viktig for helsen og om du kjeder deg, hvorfor ikke ta noen timer på trening? 

🌸 Lag middag til hele familien – Lag en stor og deilig søndagsmiddag for hele familien. Inviter kanskje også noen venner og ha en kjempe koselig søndags kveld med god middag, godt selskap og finn frem noen morsomme spill! 

🌸 Bak noe – En kake, muffins eller noe annet godt. Jeg husker før pleide jeg å finne opp min helt egne oppskrift, kaken ble faktisk skikkelig god. Syntes jeg da, haha.. Det var utrolig morsomt syntes jeg – jeg puttet oppi masse forskjellige ting og rett og slett lagde min helt egne kake! 

  1. Du sa på YouTube kanalen din at hvis du kommenterte favoritt youtuberen din nedenfor i kommentarfeltet, på videoen hvor søstera de møtte Agnete kunne du kanskje ordne et møte for oss med den vi kommenterte. Når skjer det i såfall?💞

  2. Er ikke du og Martine L venner lenger? Ser at hun ikke følger deg på Instagram eller liker noen av bildene dine 🤭

  3. Kan du bytte ut sommerkroppen med noe annet? Det er et ubrukelig ord, og det finnes ikke noe «sommerkroppen 2019» osv.. det er best å trene for helsa, og for å få sommerkroppen så trener man helst for at andre skal se hvor fin du er.men ellers bra tips!

  4. Skjønner ikke hvor folk har det fra at de ikke følger hverandre på insta. De følger hverandre. La det ligge nå. Herregud!!

  5. Hei! Jeg er en 21 år gammel jente, og har et lite spm..
   Jeg har opplevd å bli tatt for gitt, manipulert og opplevd utroskap i et forhold. Men jeg klarer ikke komme meg, ikke slik at jeg er lei meg over å ha gjort det slutt, men det har ødelagt hele selvtilliten min. Jeg kan sitte å sammenligne meg med andre jenter konstant som følge av det forholdet jeg var i, og det har kommet til det punktet hvor jeg nesten begynner å hate meg selv.. Har du noen tips til hvordan man får bedre selvtillit etter å ha opplevd og blitt utsatt for sånt?

  6. Hei Isabelle❤️ Ilysm du er verdens beste YouTuber og blogger,du er mitt og alle vennene mine sitt forbilde. Forresten kan du spørre Julie om ho kan legge meg til på snap?❤️(Ikke att jeg har spurt ho om venn) men jeg er stor fan😁 ily❤️ Hilsen Amanda på 10 år<3 (plis svar)

  7. Likte det med å skjære frukt prøver å spise sunt kan du ha et innlegg for du forteller bare oppskrifter på sun mat😍😍elsker deg og bloggen og yt kanalen 💛💛💯💯💯💯💯

  8. Fine tips isabelle eriksen
   Kan du lage en videoe da du ringer oss
   Kan du følge meg på tik tokk jeg heter makeup.2019
   Og det er bilde av en mun altså leppa med lebestift jeg prøver jo og følge deg du er sykt snill morsom kul jeg er din største fan og agnetesh sin største fan
   Love you

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg