Bli ny dag – En endring på utseende!

Hallo alle mine fine ♡

Jeg håper dere alle sammen har hatt en nydelig dag til nå! Min dag startet faktisk hos tannlegen der jeg støpte tennene mine slik at jeg får skinner som passer mine egne tenner. Jeg skal nemlig begynne å ble tennene mine hjemme med ordentlig skinner og tannbleking som jeg skal få teste. Jeg er super spent og håper virkelig at det blir gode resultater! Et hvitt smil er jo etter min mening noe av det viktigste. Et fint smil er den beste «sminken»! Uansett, det å støpe tenne var skikkelig ekkelt – Jeg måtte ha mye ekkelt i munnen for å si det sånn haha..

Hahaha jeg dør av det her….

Litt senere hadde jeg også time hos spraytanhuset som ligger på Majorstuen her i Oslo. Jeg var jo innom i forrige uke også, og var så fornøyd med fargen og resultatet at jeg ville ha en ny time. Brunfargen varer jo lenger enn en uke, men jeg vil ha en helt «fresh» farge til helgen!

Hehe ja, slik ser det ut når man blir sprayet. Man skal så klart ha på seg mer klær om man ønsker det, men jeg er ikke verdens største fan av skiller så jeg sprayer meg i kun trusa!

JEG HAR FAKTISK FÅTT EN EKSKLUSIV RABATTKODE TIL MINE FØLGERE OM DU HAR LYST PÅ EN FIN BRUNFARGE!

BRUK KODEN «Isabelle spraytan» den gir deg hele 30% rabatt!

BESTILL TIME OG LES OM SPRAYTAN HER

Nå er jeg hjemme og tenkte jeg skulle slappe av resten av kvelden og få redigert litt videoer til dere! Ha en nydelig dag videre babes, vi blogges senere. Love you all ♡

17 kommentarer

Siste innlegg