Dette skjer når man blir sendt ut fra et TV program..

 Processed with VSCO with p5 preset

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har dere det? Fint håper jeg. Jeg har lenge fått masse spørsmål om hva som faktisk skjer når man blir sendt hjem fra et reality show, faktisk helt siden jeg var med på Paradise har det spørsmålet poppet opp. Jeg skjønner godt at folk lurer, det hadde nok jeg også gjort om jeg ikke visste svaret. Nå har jeg vært med på to reality show så jeg kan så klart ikke snakke for alle, men jeg tenkte å fortelle litt om hva som skjer når man blir sendt ut fra de showene jeg har vært med på og som helt sikkert er veldig likt som alle andre reality show!

Vanligvis når man blir sendt ut av et program som Love Island eller Paradise Hotel så blir man sendt til et annet hotell i nærheten, der må man bli helt til man får annen beskjed. Enten om man skal inn igjen eller om man er nødt til å reise hjem. Da er man altså nødt til å være på dette hotellet uten telefon og kontakt med verden, og det er så kjedelig haha.. Jeg husker på Paradise så var jeg ute i hele 12 dager uten telefon, internett og kontakt med folk hjemme. Jeg følte liksom bare at jeg eksisterte.. Det var faktisk ganske deilig, men ikke noe jeg kunne gjort frivillig for å si det sånn. Det å bare bli satt av på et hotell uten livet ditt (telefonen haha..) er ikke akkurat enkelt. Man får faktisk en annen telefon som man kun kan bruke til å kontakte produksjonen om det skulle være noe. 

 Processed with VSCO with c1 preset

Annet enn det har man egentlig ganske mye frihet. Bortsett fra at man så klart ikke kan dra ut på byen å drikke seg drita full alene, haha.. Mat og nødvendige andre ting trenger man heller ikke kjøpe selv, enten om man får penger eller om man kjøper selv for å gi kvittering videre å få tilbake penger. 

Det er egentlig det som skjer når man blir sendt ut fra et TV program, jeg håper ikke jeg har glemt noe! Om det er noe mer du lurer på som jeg kan svare på så er det som alltid bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg få svart på kommentaren din. 

17 kommentarer

Siste innlegg