Isabelle + ? = LOVE // FUNNET MEG KJÆRESTE ENDA?

Hallo alle mine fine♡

Hvordan syntes du det går med meg inne på Love Island? Tror du jeg kommer til å finne kjærligheten? Jeg er hvert fall veldig spent på hvordan dette lille eventyret kommer til å gå. Kommer jeg til å faktisk finne kjærligheten eller blir jeg sendt på hode og ræva ut igjen? Inne på Love Island er man jo nødt til å ha en partner for å komme seg videre i ”spillet”. 

Det er nok ganske mange som lurer på hvordan Love Island egentlig fungerer, og det tenkte jeg å fortelle dere nå. Det eneste man egentlig skal gjøre er å finne kjærligheten. Man kommer seg videre ved å ha en partner, uansett om man liker h*n eller ikke. Partner må mann ha uansett! Om ingen i villaen er for deg så er du uansett nødt til å ha deg en partner for å komme deg videre for å eventuelt finne kjæresten senere i spiller. I finalen er det et par som vinner og da kan man velge mellom pengene eller kjærligheten! Pengepremien er faktisk på hele 500 000,- kroner. Dette er jo også så å si direktesendt TV da episodene blir sendt på TV dagen etter at det er spilt inn. Seerne kan derfor laste ned appen ”Love Island” for å stemme på sine favoritt par osv. Anbefales – du kan jo faktisk være med å bestemme litt av hva som skal skje!

Så, med det sagt – Hvordan tror du det kommer til å gå med meg. Håpløse meg, haha.. Kommer jeg til å finne meg noen? Hvem i huset tror du jeg hadde passet best sammen med? Hva tror du kommer til å skje? Finner jeg noen eller finner jeg ikke noen? Følger du med på TV?

Ønsk meg lykke til da alle sammen! 

❤️❤️❤️

8 kommentarer

Siste innlegg