Jeg skal være med på LOVE ISLAND

Okei folkens, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget.. JEG SKAL VÆRE MED PÅ LOVE ISLAND og det sjokkerer meg like mye som deg akkurat nå haha. Som dere vet så er jo jeg i London for øyeblikket og hadde planer om å være her til søndag, men de planene endret seg fort da jeg fikk telefon fra tv3 i går om jeg kunne komme ned og være med på programmet. Jeg skjønte jo ingenting, men som den spontane jenta jeg er takket jeg ja! 

Jeg reiser faktisk om kun noen timer fra London til LOVE ISLAND. Jeg har ikke engang klær, bikinier, barberhøvel (haha) eller noe slikt som jeg trenger så du kan tro jeg er en liten smule spent på hvordan dette kommer til å gå. Jeg får håpe de andre jentene der nede vil låne meg en fin kjole her og der!

Jeg skal ikke bare være deltager, men jeg skal også gjøre masse morsomt der nede med sosiale medier og ”jobbe” – men så klart, først og fremst så skal jeg være deltager og prøve å finne kjærligheten. Det jeg syntes er skikkelig spennende med dette programmet er det at det så å si er direkte, det kommer jo på tv dagen etter at det er spilt inn. Vi får jo ikke sett oss selv på tv skjermen!

Dette kommer til å bli så utrolig morsomt og jeg er super spent. Husk å følge med på programmet, jeg er å se på skjermen allerede denne mandagen så skru på TV3 på mandag klokken 2130 så ser du et kjent fjes 🙂 Jeg håper dere syntes dette er kult, og har lyst til å følge med og ikke minst stemme i appen. Jeg kan forresten love deg at det kommer til å bli kult å følge med på dette fremover. Både på tv, men også sosiale medier. Jeg reiser forresten ikke alene, det er noen YouTubere som også skal nedover, men jeg er den eneste som skal inn i huset og være deltager. Jeg vet enda ikke så mye om hva som skal skje, men jeg er super spent og kommer til å oppdatere.

Processed with VSCO with p5 preset

Jeg reiser jo til flyplassen allerede om en time og jeg tenkte jeg kunne svare på litt spørsmål angående LOVE ISLAND imens. Legg derfor igjen en kommentar med spørsmål du eventuelt lurer på så skal jeg få svart på det meste dere lurer på når det kommer til LOVE ISLAND og min deltagelse! 

Hvordan tror du dette kommer til å gå? Er det en gutt du tror jeg kommer til å passe med der inne? Om du har lyst til å date meg (lol) så er det bare å si ifra til tv3 😉

68 kommentarer

Siste innlegg