Verdens verste natt i London..

God morgen alle mine fine♡

Da er vi klare for første dagen her i London og Gud som jeg gleder meg til å komme meg ut nå! Solen skinner og himmelen er helt blå, noe som er veldig deilig. Det gjør dagen bare mye bedre med tanke på den verste natten på lenge som jeg og de fleste jentene har hatt.. Denne natten har uten tull vært en natt fra helvete, ingen av jentene har sovet godt. Jeg følte seriøst at det spøkte her og fikk ikke sove på grunn av det eller varmen. Det er nesten litt flaut å skrive, men helt sant. Da jeg kom ned i dag tidlig følte Oda det samme – og det er litt skummelt! Jeg tror ikke jeg sov en time i strekk engang. Jeg husker jeg så på klokken i natt 0130, 0300, 0430, 0600 så våknet jeg klokken 0900 igjen.

Menmen, nok om den fæle natten vi har hatt.. Nå har vi akkurat fått spist en nydelig frokost, før vi skal til Oxford Street å shoppe litt! Jeg må blant annet ha none klær som jeg skal ha på meg i kveld. For i kveld skal vi nemlig ut og her er man nøtt til å pynte seg litt mer enn nødvendig i Norge. Det liker jeg faktisk! Jeg vlogger også denne turen, til alle dere som har spurt – Ja, det kommer en London vlogg på kanalen så det er bare å glede seg!

Leiligheten vi bor i er forresten døds fin og stor. Vi har tre etasjer, to soverom, to bad og det er en lys og fin leilighet. Så det er jeg veldig fornøyd med! Det eneste som er litt trist er at vi ikke bor midt i byen, men her er det Uber så det er ingenting å bekymre seg for. Vi regnet faktisk ut hvor mye det vil koste med Uber og det er billigere at alle spleiser på Uber frem og tilbake enn tog billett. Så det valget var jo enkelt – Uber it is! 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Nå skal vi begynne å sminke oss litt, så skal vi komme oss ut i det fine været! Hvordan er været der du er? Ha en nydelig dag videre uansett, ta vare på hverandre. Vi blogges senere, love you all♡

15 kommentarer

Siste innlegg