Mitt nye hår – Endelig gjorde jeg det!

Annonse – Merakistudio

Hallo alle mine fine ♡

Hvordan har dere det i dag? Nå har jeg nesten akkurat kommet meg hjem, jeg har nemlig endelig vært en tur hos frisøren i dag. Noe som endelig var på tide, jeg hadde jo ettervekst fra helvete haha. Jeg har jo skrevet litt på bloggen i det siste at jeg er skikkelig usikker på om jeg faktisk skal begynne å spare til langt hår eller om jeg skal fortsette å klippe meg og ha kort hår. Denne gangen valgte jeg å ikke gjøre noe som helst med lengden, kun fargen.

Jeg fikser håret mitt hos Catrine på Merakistudio her i Oslo og jeg blir alltid like fornøyd. Ikke nok med at det er super hyggelig å være på besøk der, men håret mitt blir alltid nydelig. I dag farget jeg som sagt kun etterveksten – det er faktisk mange måneder siden jeg gjorde det sist og det var veldig synlig for å si det sånn!

Før:

Etter:

Endelig. Vi brukte bleking i håret og da toning slik at håret ikke skal være helt gult, derfor ser det veldig grått og kaldt ut. Etter noen vask går det bort selvom jeg syntes dette også er lott kult.

Hva syntes du om mitt nye hår? Jeg har forresten ikke klart å bestemme meg for om jeg skal spare til langt hår eller fortsette med kort hår, hva syntes du?

55 kommentarer

Siste innlegg