Slik blir du kvitt kviser og uren hud

Hallo alle mine fine♡

Jeg får veldig ofte spørsmål om huden min og hvordan jeg tar vare på huden min. Jeg kan helt ærlig ikke skryte av at jeg er så veldig flink til å ta vare på den, for det er jeg ikke. Jeg er veldig heldig og evig takknemlig for at jeg nesten aldri har kviser og har veldig fin hud. Det er mange som sliter med kviser og uren hud og jeg vet om et par ting som kan hjelpe for det. Det tenkte jeg å dele med dere i dag! Så til alle som har spurt, here you go!

 Meg helt uten sminke og helt uredigert.


🌸Dette er bra for huden din🌸

 

Vask av sminken – Det er ikke bra for huden å ha på sminke alt for lenge da dette sperrer for at huden din får puste ordentlig. Om kveldene er det lurt å fjerne sminken ordentlig og rense huden ordentlig. 

Ikke tren med sminke – Svette og sminke passer sjeldent veldig bra sammen. Når man svetter åpner porene i huden seg, om man da har masse sminke i ansiktet sier det seg selv at huden blir irritert og da kan det fort komme en kvise eller to!

Vitaminer – Huden og kroppen trenger vitaminer, om du sliter med kviser kan det være fordi kroppen din mangler litt vitaminer. Ta kosttilskudd og vitaminer! 

Drikk vann – Fuktighet er så klart veldig bra for huden og forebygger kviser og uren hud. Det hjelper ikke bare med fuktighetskrem, men det å drikke masse vann hjelper enda mer. 

Rene sminkekoster – For å unngå at huden din får masse gammel sminke på seg som ofte gjør at det kan komme en kvise eller to så anbefaler jeg å ha rene sminkekoster. Vask kostene dine innimellom og gjør huden din en tjeneste. 

Ikke bruk hendene i ansiktet – Man er ofte fettete og møkkete på hendene, unngå å ta deg så mye i ansiktet. 

Spis sunt – Mat og hva du putter i kroppen din har faktisk mye å si på huden din. Om man spiser masse sukker kan det komme noen kviser med på kjøpet. 

Slapp av – Stress er faktisk noe som kan gjøre at man får kviser. Husk å slapp av og ikke stress så mye. Ta deg god tid og tenk litt på deg selv!

Kviser og uren hud er forresten ingenting å være flau over, alle får det. Noen mer enn andre! Jeg får også en kvise her og der. Jeg vet at det er mange som går til legen og får piller mot kviser om det er veldig ille, og det støtter jeg fullt ut.

21 kommentarer

Siste innlegg