SE HVA JEG GJORDE I GÅR – HELT SYKT AT JEG TURTE!

Hallo alle mine fine og god lørdag ♡

Jeg håper alle har en strålende dag i dag! I går gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på flere år, noe jeg har planlagt lenge og ikke minst fått masse spørsmål om. Som de fleste vet drev jo jeg med turning før og turna på et ganske høyt nivå. Nå er det flere år siden jeg slutta og det merkes blant annet på kroppen. Ting jeg kunne gjøre før klarer jeg ikke nå og det var på tide å teste det litt ordentlig ut. I går dro jeg ned i den gamle hallen der jeg pleide å trene før for å filme en YouTube video hvor jeg prøver å turne igjen.

Jeg var både oppå bommen, skranken, og gjorde masse kule ting på trampoline osv. Jeg klarte faktisk mer enn jeg hadde trodd og ble skikkelig overrasket over meg selv. Det var doble saltoer som ble gjort og alt 😉 Dere burde virkelig glede dere til denne videoen kommer ut, (vet ikke når enda, sikkert en dag neste uke) jeg falt og gjorde kanskje et par ting jeg ikke burde gjort.. Menmen det var gøy og det blir en kul video!

HER ER SCREENSHOTS FRA VIDEOEN SOM KOMMER UT PÅ YOUTUBE:

Abonner på YouTube kanalen min HER for å ikke gå glipp av alle videoene som kommer ut fremover, blant annet denne!

Jeg skal love deg at du kommer til å le deg i hjel når denne videoen kommer ut, det var også utrolig morsomt å filme. Selvom jeg merker på kroppen i dag at jeg gjorde ting jeg kanskje ikke burde gjort, haha. Jeg syntes selv jeg var skikkelig tøff som faktisk turte å gjøre alle disse tingene, jeg er stolt!

26 kommentarer

Siste innlegg