Dette kjøpte jeg på Gucci

Hallo alle mine fine ♡

Hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Jeg har døds lenge vurdert å kjøpe meg det nydelig belte fra Gucci som så å si alle har nå til dags.. Jeg er egentlig ikke verdens største fan av å kjøpe og bruke ting absolutt alle andre har, men når det er noe jeg bruker ofte og noe jeg syntes ser veldig bra ut så går det greit.

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt det før nå, men hver eneste gang jeg har vært innom Gucci så har det belte jeg vil ha vært utsolgt. Både her i Norge, men også i utlandet! Nå har jeg endelig fått tak i belte og er klar for å bruke det. Jeg fant faktisk et helt nytt og ubrukt belte på finn!! Jeg syntes det er så fint!

GUCCI INNKJØP

Hva syntes du om belte?

Belte koster i underkant av 4000 kroner, noe som er ganske mye for et belte. Det er jeg enig i, men fint er det hvert fall haha. Det eneste som var ganske negativt med dette belte var at det er for få hull i det så det er jo alt for stort for meg, heldigvis er det ganske lett å få fikset det!

Ha en nydelig dag videre babes, uansett hva du velger å finne på. I dag har jeg absolutt ingen planer så jeg tenkte å redigere litt videoer og bare slappe litt av. Vi blogges senere, love you all.

🌸🌸🌸

Nå er vi forresten over 16 000 abonnenter på YouTube, på under 1 mnd. Noe jeg er sykt stolt og glad for! Dere er de beste! Bli med i familien og vennegjengen og abonner på kanalen, det kan du gjøre om du trykker HER.

ABONNER PÅ MIN YOUTUBE KANAL HER

13 kommentarer

Siste innlegg