Vi dreit oss skikkelig ut

God kveld alle mine fine ♡

Hvordan har dere det i dag? Nå har vi akkurat kommet oss tilbake på hytta etter en lang, men en veldig fin dag ute her i Mandal. I dag var det meldt ganske dårlig vær så vi bestemte oss for å ta turen inn til Mandal by for å spise og titte litt. Det er så fint her!

Det begynte plutselig å pøse regne skikkelig, og med fem jenter på tur ble ikke det akkurat så veldig gøy. Derfor fikk vi låne disse store draktene så vi slapp å bli så våte. Det tok jo hundre år å ta dem på så innen alle hadde fått på draktene hadde det sluttet å regne.. Skikkelig uflaks, haha. Men det var gøy da. Du kan tro vi begynte å le høyt da vi gikk ut og det plutselig hadde sluttet å regne. Der dreit vi oss ut kan du si!

Nydelige, haha!

Nå skal jeg hoppe i dusjen så skal jeg begynne å fikse meg. I dag skal vi ha en kjempe fin kveld på hytta, det kommer noen folk på besøk og vi skal drikke litt! Jeg gleder meg masse. Det eneste jeg er litt redd for er å bli fyllesyk imorgen for da skal vi nemlig til Kristiansand til dyreparken og da vil jeg være i fin form! Ha en nydelig kveld videre babes, vi blogges i morgen ♡

Siste innlegg