En vellykket kveld

Hallo alle mine fine ♡

Hvordan har dere det i dag? Jeg har det kjempe fint og ligger faktisk fortsatt i sengen. Jeg har stått opp og alt det der, men for hver gang jeg har stått opp har jeg lagt meg ned i sengen med macen igjen. Elsker det, haha! I går var jeg i bursdagen til en venninne som heter Therese, feiringen ble en suksess og jeg storkoste meg akkurat som alle andre som var der.

Det ble riktignok en ganske tidlig kveld for meg, da jeg var hjemme i seng allerede 01:30! I dag reiser jeg nemlig til et sted jeg aldri har vært før, og jeg må pakke og gjøre alt klart. Derfor tenkte jeg det var greit å få en god natt søvn og være opplagt i dag. Jeg skal sitte lenge i bil, og det verste jeg vet da er å være dårlig fra en fest dagen før!

Fine bursdagsjenta!

Jeg elsker kjolen jeg hadde på meg i går, hvor fin og enkel var den ikke? Noe jeg elsker enda mer er å kunne gå rundt uten jakke og ekstra klær, det ødelegger på en måte hele antrekket syntes jeg. Håper været holder seg sånn det er nå så lenge som overhode mulig!

Nå skal jeg straks begynne å pakke litt, jeg skal kun være borte et par dager så det er ikke vits i å pakke alt for mye. Jeg gleder meg. Jeg har faktisk aldri vært der jeg reiser til i kveld, klarer du kanskje å gjette hvor jeg skal? Om du klarer det er du hvert fall veldig flink!

Siste innlegg