JEG HAR KLIPT MEG KORT OG FARGET HELE HÅRET

Annonse – Merakistudio

Heihei alle mine fine ♡

Som jeg skrev tidligere på bloggen i dag så var planen å dra til frisøren i dag, noe jeg virkelig trengte. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg hadde ettervekst langt ut i håret, haha! Jeg har også fått meg ny frisør og ny frisørsalong da min gamle frisør flyttet ut av Oslo. Det blir for langt å dra helt til Molde for å fikse håret liksom, derfor har jeg fått ny frisør og jeg er super fornøyd! Jeg har begynt å gå til Meraki Studio som ligger i Oslo by, nærmere sagt Vika som ligger rett ved Aker Brygge! Super enkelt å komme seg dit, så det er jeg super fornøyd med.

Frisøren jeg bruker heter Catrine og var virkelig en nydelig dame, samme som resten av salongen! Stemningen har veldig mye å si for meg når jeg skal sitte stille så lenge, det er alltid hyggelig å ha koselige og pratsomme mennesker rundt seg da! Hvis du leter etter en ny frisør kan jeg virkelig anbefale dette stedet. Noe som også er ekstremt viktig for meg når det kommer til frisører er at de faktisk gjør det kunden selv vil. Det har skjedd flere ganger med meg før at frisører har klipt alt for mye og gjort ting feil, Meraki Studio var ikke et slikt sted. Så hit skal jeg flere ganger! Salongen var også super fin, ryddig, ren og pen! Noe som også er veldig viktig.

Det vi gjorde med håret mitt var rett og slett å bare hel bleke det. Hele håret mitt er nå helt lyst, tidligere har jeg nemlig bare stripet etterveksten og da har det blitt litt mørkt og slikt noen steder. Nå er hele håret mitt lyst og ny bleket! Det tok overraskende kort tid og håret mitt er egentlig ikke så veldig mye slittere!

FØR:

ETTER:

Hva syntes dere om det nye håret mitt? Jeg har jo som de fleste som følger bloggen min vet vurdert ganske lenge å klippe det så kort som det her, men jeg har liksom aldri turt. Det har alltid blitt bittelitt lengde på det, men endelig turte jeg å klippe det ganske kort! Jeg tror faktisk aldri jeg har hatt det så kort som det jeg har nå, og jeg angrer ikke et sekund. Det er så deilig å ha kort hår samtidig som jeg syntes det ser mye bedre ut med kort hår når det er så lyst som det er nå. Det blir liksom ikke så bimbo! Ikke at bimbo er negativt, men jeg ville ikke det akkurat nå. Haha!

Fortell meg hva du syntes om håret! Jeg elsker både fargen og lengden og er helt sikker på at jeg kommer til å trives med dette fremover nå. Spesielt når det er sommer, da er det deilig å slippe det lange håret!

Det kommer forresten snart en konkurranse på min Instagram der du kan vinne en helt gratis behandling, både klipp og farge. Dette er da en verdi på over 3000 kroner, noe som er en super fin premie! Så hvis du har lyst til å vinne en liten makeover er det bare å følge med på Instagram: Isabelleeriksen_ konkurransen kommer nok ut i løpet av starten på neste uke! Gleder meg.

108 kommentarer

Siste innlegg