Farge håret og klippe meg kort?

Heihei alle mine fine og god torsdag♡

I dag var jeg nødt til å stå opp ganske tidlig, eller det er jo egentlig ikke tidlig. I dag hadde jeg vekkerklokken på litt over 0900 fordi jeg har en del jeg skal gjøre i dag. For meg er dette ganske tidlig å stå opp da døgnrytmen min er helt på bærtur som alltid og jeg er våken til sent på kvelden. Jeg foretrekker heller det enn å våkne tidlig og legge meg tidlig. Jeg aner ikke hvorfor, men av en eller annen grunn jobber jeg og skriver jeg mye bedre om kvelden og natten når alle andre sover. Da føler jeg liksom ikke jeg går glipp av noe og jeg kan tenke på kun en ting, blogg og skriving!

Uansett, i dag har jeg en del planer. Noe jeg elsker! Jeg elsker å ha masse planer og ting å gjøre hele tiden. 

 Processed with VSCO with c1 preset
//Old pic, but morning vibes
 

🌸Dagens planer🌸

✔️Starte vlogg, skal nemlig vlogge i dag

✔️Lunsj og møte med mitt management

✔️ Frisøren

 ✔️ Komme meg hjem 

✔️Hente pakker i posten

✔️Blogge

✔️ Kanskje møte noen venninner i Lillestrøm

 

Som du kan se så skal jeg til frisøren i dag, noe som virkelig trengs. Min gamle frisør har jo flyttet til Molde og jeg har ikke funnet et ny som jeg vil bruke før nå, så jeg er også veldig spent! Jeg er ekstremt usikker på om jeg skal klippe meg eller ikke. En ting som er sikkert er at jeg skal farge det, for nå er etterveksten min skikkelig ille. Det er nesten flaut, haha.. Jeg har også veldig lyst på litt lysere hår, altså nesten helt hvitt så vi får se hva det blir til. Jeg syntes kort, lyst hår er sinnsykt fint. 

Syntes dette er utrolig fint!! Hva syntes du? Hva burde jeg gjøre med håret mitt? Hjelp meg.

Jeg har forresten lagt ut masse klær på TISE, en app som man kan bruke til å både kjøpe og selge alt mulig. Jeg har jo alt for mye klær og har såvidt plass i skapet mitt så det er virkelig på tide at jeg begynner å bli kvitt noe. Jeg har lagt ut masse fine kjoler, topper og bukser som selges billig og ikke minst bra kvalitet. Jeg har bestemt meg for å prøve å legge ut ting der ganske ofte, så det er bare å følge med! På Tise heter jeg @Isabelleeriksen – Følg meg!

Nå skal jeg begynne å fikse meg og starte dagen, jeg håper alle får en fantastisk dag! Vi blogges senere babes, ta vare på hverandre. Love you all♡

55 kommentarer

Siste innlegg