Mensen, uten klær & dagen i dag

Heihei og god morgen alle mine fine♡

Hvordan har dere det idag? Jeg har det helt supert og tenkte å prøve noe helt nytt. Jeg har stilt meg selv noen spørsmål om meg selv, denne dagen og hva jeg skal i dag! En liten spørsmålsrunde fra meg selv.

Today

Hvordan føler du deg i dag?
Jeg føler meg faktisk veldig bra. Jeg har god energi og gleder meg til å starte dagen ordentlig!

Hva er dine planer i dag?
I dag skal jeg møte en venninne som jeg ikke har møtt på veldig lenge. Denne jenta er faktisk dattera til mamma sin bestevenninne, så det er litt morsomt å tenke på. Jeg er litt usikker på hva vi skal i dag, kanskje bade og spise litt god mat. Vi får se!

Er du i godt humør i dag?
Ja, det er jeg. Jeg våknet opp i godt humør i dag faktisk! Det er ikke så veldig ofte da jeg hater morgenen og hater å våkne, haha.

Når våknet du?
Jeg hadde på vekkerklokken i dag tidlig klokken 10:00, men jeg våknet jo ikke før rundt 11:30. Typisk meg å drive å skru av alle alarmer i søvne, sykt irriterende faktisk. Tenk om jeg hadde hatt noe super viktig jeg skulle gjort i dag, men så hadde jeg skrudd av alarmen i søvne og forsovet meg. 

Hva var det første du gjorde da du våknet i dag?
Det første jeg gjorde i dag var å gå på do og skifte bind, haha.. Jepp, jeg har fått mensen. Hater det! Jeg sover med bind om natten og bruker tampong om dagen. 

Når sovner du i går/ natt?
Hmm, jeg husker ikke. Jeg satt oppe å redigerte video og så litt på Netflix etter det. Jeg tror faktisk klokken rakk å slå 03:00 før jeg sovnet. Jeg har så lyst til å få snudd om døgnet, men det er så vanskelig. Jeg føler seriøst ikke at det er nok timer i et døgn, haha.

Har noe irritert deg i dag?
Mensen, haha..

Hva spiste du til frokost?
To brødskiver med en slags pølse og leverpostei, og et glass saft!

Hva har du på deg i dag?
Akkurat nå har jeg ikke på meg noen ting, woho naken.. men jeg tenker å ta på meg noe fint og sommerlig når jeg skal ut straks. Bikini skal også med i baggen, tilfelle det blir bading!

Hva skal du akkurat nå etter at du har skrevet ferdig dette innlegget?
Da skal jeg begynne å sminke meg. Jeg begynner faktisk å få litt dårlig tid nå!
 

🌸🌸🌸

78 kommentarer

Siste innlegg