På innsiden av min telefon – Veldig personlig

Heihei alle sammen♡

Nå tenkte jeg å gi dere et veldig personlig innblikk i min hverdag og egentlig livet mitt, haha. Nemlig alt jeg har på telefonen. Telefonen har jo blitt noe av det viktigste man har og man føler seg helt naken uten telefonen sin, så dette er veldig personlig. Jeg har hatt et slikt innlegg før, men det er en stund siden. Siden det har jeg jo også fått en ny telefon og mye har endret seg på telefonen min. Nå har jeg iPhone X.

 

BAKGRUNNSBILDE / LÅST SKJERM:

 

SIDENE PÅ TELEFONEN / STARTSIDENE:

 

Appene jeg bruker:

Instagram – Min favoritt app som jeg bruker flere timer på hver eneste dag. Jeg vet ikke om det er sunt eller ikke, men jeg elsker det forde. Jeg elsker å scrolle gjennom Instagram, poste bilder av meg selv og ikke minst stalke andre. Haha! 

Snapchat – Snapchat er også en stor favoritt hos meg. Jeg digger virkelig Snapchat og det går ikke en dag uten at jeg ikke bruker den appen! Jeg bruker jo Snapchat både til jobb, men også privat. 

Blogg.no – Det er vel ikke noe sjokk at jeg har denne appen på telefonen min. Jeg bruker den mest for å bare lese gjennom og svare på kommentarer mnår jeg er ute å farter. Hender jeg også blogger fra denne appen når jeg ikke er ved mac’en.

Spotify – Musikk er en stor del av hverdagen min og derfor noe av det viktigste jeg har på telefonen. Spotify må være på plass og brukes så å si hver dag det også.

YouTube – YouTube appen bruker jeg faktisk ikke sånn kjempe ofte, kun til å se på et par videoer når jeg ikke har mac’en i nærheten. Det hender jeg også leser gjennom kommentarer og sjekker hvordan det går med videoer som vi poster når jeg er i farta ute. 

Facebook & Messenger – Dette bruker jeg til å snakke med folk for det meste. Jeg bruker messenger mer enn jeg bruker vanlig melding. Jeg føler det er mye bedre, aner ikke hvorfor. Facebook er også veldig greit å ha på telefonen så jeg får varsler når folk har bursdag, når det skjer ting og når det er arrangementer og eventer jeg skal på.

Meldinger – Som sagt bruker jeg nesten aldri meldinger. Det ser dere kanskje, jeg har jo over 600 meldinger som jeg ikke har sett. Jeg skjønner helt ærlig ikke hvordan det har blitt så mange, det er jo helt sykt. Jeg er en person som er veldig dårlig til å svare på meldinger og jeg rett og slett glemmer det! Fordi jeg faktisk aldri er inne på meldinger å leser. Jeg har gitt opp, haha!

Mail – Mailen min er også ekstremt viktig, rett og slett fordi jeg bruker dette til jobb også. Jeg svarer som oftest på mail på telefonen! Jeg får så utrolig mye tulle mailer og søppelposter at jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre. Som du ser er det jo hele 7000 mailer jeg ikke har sett.

DNB – Må jo holde styr på alle pengene mine, haha.. Det er alltid kjekt å kunne se hvor mye man har på kontoen til enhver tid. Derfor elsker jeg denne appen og bruker den hele tiden.

Vipps – Vipps er også veldig populær på min telefon, hehe. Det er så enkelt og greit å bare kunne vippse folk om man skylder noen penger. Mye enklere enn å måtte begynne å overføre fra banken!

Bilde redigering – Bilderedigerings appene mine blir også godt brukt. Jeg bruker som regel kun VSCO og Perfect 365 til å redigere bildene mine. Jeg er også super fornøyd med disse appene og syntes de passer perfekt. Jeg har et par andre bilde redigerings apper, men bruker de sjeldent. Noen er også i bruk når jeg skal redigere thumbnail til YouTube.

Jodel – Jepp, jeg har lastet ned Jodel. Jeg leser det ikke hver eneste dag, men noen ganger! Jeg vet ikke om jeg hater den appen eller liker den litt. Det at folk sprer rykter og er ekle mennesker hater jeg så klart.. Håper virkelig det blir en slutt på akkurat det! Ellers er jo Jodel egentlig en veldig morsom og kul app.

Tise – Tise bruker jeg til å selge klær og andre ting som jeg ikke har brukt for lenger. Nå er det en stund siden jeg har lagt ut noe der, men jeg vurderer å selge en del av klærne mine så det er bare å følge meg der om du vil kjøpe ting jeg selger. Jeg heter IsabelleEriksen på Tise.

Tinder – Jeg måtte bare ta med dette, for jeg har det jo på telefonen. Jeg tror faktisk ikke jeg har brukt tinder på over et år. Aner egentlig ikke hvorfor jeg fortsatt har det på telefonen. Aldri før har jeg heller hvert på en tinderdate, så appen er egentlig helt ubrukelig for meg. 

🌸🌸🌸

 

Hvordan telefon har du? Har du mange av de samme appene som meg?

28 kommentarer

Siste innlegg