Jeg vant en konkurranse, svetten rant & Bildedryss fra Pink Party

Heihei og god morgen alle mine fine ♡

Gårsdagen var virkelig noe jeg kommer til å huske lenge. Jeg var i bursdagen til en venninne og hadde det super koselig med både kjente og nye fjes. Jeg elsker å bli kjent med andre, og det føler jeg at jeg ble i går! Det var jo pink party som tema, det elsket jo jeg. Selvom jeg ikke er en veldig «rosa jente» elsker jeg slike tema ting. Det ble jo også kåret hvem som kledde seg best til tema og i og med at jeg hadde rosa parykk, rosa kjole, rosa sminke og rosa sko vant jeg. Woho!

💗 PINK PARTY 💗

Dette hjerte smykke fikk faktisk denne jenta i bursdag gave av meg for noen dager siden. Love ♡

 Processed with VSCO with c1 preset

Jepp, det er til og med rosa flammer! Hvor sykt er ikke det? Jeg ante ikke engang at det var mulig.

Pink princess Isabelle:

 Processed with VSCO with c1 preset

Kjæresten til bursdagsbarnet!

 Processed with VSCO with c1 preset

Vi dro jo også en liten tur ut på byen etter festen, noe som ble ekstremt morsomt! Gårsdagen var virkelig en av de morsomste og beste dagene ute på veldig lenge.

Som dere vet og ser hadde jo jeg på meg parykk i går og jeg var rimelig stresset for dette da vi skulle dra videre fra festen og ut på byen. Heldigvis drakk jeg ikke så mye og var ikke veldig full, så jeg klarte å holde styr på håret. Jeg var jo livredd for å stå igjen på danse gulvet med kun en sokk på hode! Det hadde tatt seg ut, haha.. En negativ ting med parykken var jo at det ble helt sinnsykt varmt. Svetten rant bokstavelig talt og jeg måtte ut å lufte meg hvert femte minutt!

🌸Pink Party Through Snapchat 🌸

SNAPCHAT: isabelleeriksen (Legg meg til)

🌸🌸🌸

Formen i dag er fin, noe som gjør meg veldig glad! Nå skal jeg få i meg noe frokost før dagen starter for fullt. Jeg ligger for øyeblikket i sengen skjønner dere. Ha en nydelig dag videre babes, ta vare på hverandre! Love you all ♡

21 kommentarer

Siste innlegg