ROSA HÅR, ROSA ALT!

Heihei og god kveld alle mine fine ♡

Hvordan har dere hatt det i dag? Fint håper jeg. Akkurat nå er jeg på vei til en bursdag jeg har gledet meg ganske lenge til. Som dere vet og som jeg har skrevet mange ganger før så elsker jeg tema bursdager og å gå all inn. I dag er det 💗PINK PARTY💗 og jeg går så klart all inn med både rosa hår, rosa sminke, rosa kjole og rosa sko! Det skal også være en kåring og det skal deles ut en premie til den personen som har kledd seg best og passer best til tema. Den prisen går jeg for, haha!

Om ikke jeg vinner denne premien så vet ikke jeg, haha! Meg og mitt fantastiske konkurranse instinkt. Nå skal jeg kose meg max i bursdag. Jeg har med meg kamera så jeg skal få knipset noen fine bilder. Planen i kveld er å kose meg kjempe masse, en tur ut på byen – med rosa parykk. Det lurer jeg faktisk sykt på hvordan kommer til å gå. Det blir sikkert helt sinnsykt varmt, men kommer jeg inn i det hele tatt? Hva syntes du forresten om antrekket og håret mitt i dag? Let me know!

Vi blogges senere babes, ha en nydelig dag videre. Uansett hva du velger å finne på! Ta vare på hverandre. Love you all ♡

17 kommentarer

Siste innlegg