Piknik med min lillesøster

Hallo alle mine fine ♡

Akkurat for øyeblikket sitter jeg å koser meg sammen med min lillesøster Julie. Hun kom på besøk til meg i dag, noe som alltid er stas! Vi bor jo som jeg har nevnt før på bloggen ikke sammen, hun bor hos min pappa. Så det at hun kommer å besøker meg noen ganger og omvendt så klart er veldig koselig! I dag tenkte vi det hadde vært gøy med en liten piknik da det er så fint og varmt ute. Vi var innom butikken å kjøpte noe snacks, kjørte til det nærmeste vannet og slo oss ned her!

Hvor sykt er det ikke at disse fiskene bokstavelig talt svømte rundt bena på oss. Jeg trodde fisker var redde for mennesker, men der tok jeg feil..

Snapchat: isabelleeriksen

Det er overraskende varmt i vannet, det er jo jeg veldig glad i! Kaldt vann og meg passer ikke sammen, haha. Klokken løper fra oss og vi har allerede vært her langt over en time så nå går turen straks hjemover! Jeg har hvert fall hatt en super koselig dag sammen med min lillesøster i dag. Til alle som har spurt tidligere så er hun 12 år gammel, hun begynner nå i syvende klasse! Woho, eldst på skolen.

Nå skal vi slappe litt mer av med jordbær, sol og bading før turen går hjemover. Ha en nydelig dag videre babes. Vi blogges senere! Love you all ♡

30 kommentarer

Siste innlegg