De selger barna sine, sex, falske medisiner og kroppsdeler

Heihei alle sammen♡

Jeg tenkte jeg skulle anbefale eller fortelle litt om en serie jeg har sett litt på i det siste. (Dette er ikke den serien jeg har snakket om tidligere, men en annen – Tenkte å skrive litt om den også, men det kommer senere. Denne serien er viktigere!) Jeg fikk akkurat øynene opp for en dokumentar som handler om alt jeg syntes er spennende. Ulovlige, kriminelle ting som skjer rundt om i verden. Jeg er virkelig sjokkert over alt det fæle som skjer rundt om i verden. Vi er uendelig heldige for at vi bor her i Norge, det skal man bare vite! 

Serien jeg snakker om heter ”The Traffickers” og finnes på Netflix. Den finnes helt sikkert flere steder også, men det er på Netflix jeg ser den! Det handler om en jente som reiser rundt i verden og ser hvordan svartebørsen fungerer og hvordan kriminelle for eksempel får tak i våpen, andre mennesker, og ulovlige gjenstander. Jeg er skremt! Det at jeg faktisk lever på samme planet som alle disse menneskene skremmer livet av meg, uten tull. 


//Bilde er lånt fra google

Serien handler som sagt om en jente som reiser rundt i hele verden på jakt etter hvor det kriminelle starter. Hun følger folk som smugler våpen, menneskehandling, folk som selger barn, sex og alt mulig og kamera er med på alt. Når jeg har sett litt av denne serien er jeg så sinnsykt glad for at vi bor her vi bor! Samtidig skjønner jeg ikke hva som skjedde feil i disse andre landene, det er skremmende at enkelte mennesker tenker som dem gjør og er så egoistiske. Folk tenker kun på penger, seg selv, makt og status. Jeg får helt frysninger bare av å tenke på det og ikke minst av å se denne serien. 

Syntes du slike ting er like interresant som meg anbefaler jeg deg virkelig til å ta en titt på denne serien. Du kommer til å bli like sjokkert og skremt som meg, det kan jeg neste love deg. At slike ting faktisk skjer rundt om i denne verden er kvalmt! Jenter blir tvunget til å ha sex med fremmede menn, barn blir solgt til andre land, dyr blir drept fordi mennesker er egoistiske, folk blir drept på vei hjem fra jobb fordi noen som ikke burde eie våpen eier våpen. 


//Bildene er tatt fra Google.
 

💗SETT PRIS PÅ ALT DU HAR💗

16 kommentarer

Siste innlegg