Jeg måtte betale over 10 000 kr!

Heihei alle sammen♡

Hvordan har dere det i dag? Jeg har nettopp kommet ut av dusjen, og nå sitter jeg å skriver til dere. Jeg har akkurat betalt regninger, noe som svir skikkelig i sjela, haha.. Jeg har betalt regnskapsføreren min og moms så det var ikke akkurat regninger på ting jeg syntes er kjempe spennende. Det var ikke klær, sminke eller slike ting for å si det sånn.

Skatten var forrige måned så da følte jeg meg enda verre. Da var det en del mer penger det var snakk om, haha! Jeg vet jo at det er noe man må betale og at moms pengene på konto egentlig ikke er mine, emn det svir litt for det om. Alle regninger svir! Det er likevel litt deilig å være ferdig med det for denne måneden. Det er jo egentlig ikke så veldig mye penger, jeg trodde det skulle være mer. Jeg elsker forresten at vi har skatt og slikt i Norge! Så jeg klager ikke.

Jeg måtte jo dele med venner (og mamma) at dette var gjort på Snapchat (isabelleeriksen heter jeg der), dette var svaret jeg fikk fra mamma. Haha, da måtte jeg le! I dag har jeg faktisk en del planer og ting som skal gjøres. En av mine bestevenner har bursdag i dag og det skal feires, men før den tid må jeg få unnagjort ting. Døgnrytmen min har forresten begynt å bli skikkelig dårlig igjen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer å få så dårlig døgnrytme hele tiden! Det er så irriterende!

🌸Dagens planer🌸

✔️Fikse meg

✔️Redigere video (som skal ut i dag)

✔️Skrive ferdig blogginnlegg

✔️Dra i butikken å kjøpe gaver

✔️Ta bilder

✔️Bursdagsmiddag og kos

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT: ISABELLEERIKSEN

Ha en nydelig dag videre babes, hva er dine planer i dag? 

17 kommentarer

Siste innlegg