Bildene som aldri kom på bloggen – Skvist øye og toppløs.. FLAUT

Heihei mine babes ♡

Da syntes jeg det endelig var på tide å drite meg selv litt ut igjen med noen mindre fine bilder av meg selv. Alt kan jo ikke være perfekt hele tiden, det kan og er hvert fall ikke jeg! Jeg vet at dere elsker disse innleggene, det er den eneste grunnen for at jeg velger å legge ut dette. Det er jo på en måte ikke for min egen skyld dette her, haha! For meg er det rimelig flaut. Menmen, selvironi er viktig.

Uff.. Flaut! Dere kjenner kanskje igjen dette fra videoen Martine og jeg nettopp i ut på YouTube? Det var dette bilde jeg var nødt til å sende på Snapchat, haha…

Haha, dette er fra 17. Mai. Ser du hvorfor jeg ikke brukte dette bilde til noe? Ine skviser bokstavelig talt øyet mitt, haha..

Og det måtte vi le av..

Nydelig begge to, jeg set litt bedre ut da.. Tulla, det var ironi.. (Føler jeg alltid må skrive at jeg mener ironi når jeg gjør det for enkelte skjønner jo ingenting, haha)..

På date med et tre!! Ser hvert fall sånn ut.

Når hesten ikke vil høre på deg og bare spise.. Skal ikke alltid være enkelt, haha!

Alltid beredt på bilder.. Not, haha! Skikkelig blinkskudd!

Er ikke så lett når sola og vinden alltid er i veien og skal ødelegge bildene mine..

Skjønner ikke helt hva som skjer her.. Jeg har sikkert lyst til å se alle bildene som er blitt tatt, haha!

Dette skulle liksom se litt sexy ut, der tok jeg jo feil. Ser jo ut som jeg sliter skikkelig og ligger helt forjævelig.. Jaja!

Soler meg toppløs 🙂 Yey, ikke noe galt med det! Dette bilde var jo ikke akkurat noe å skryte av.. Perfekt vinkel for ansiktet mitt haha!

Fotogen!!

Det er ikke noe botox her for å si det sånn, haha… Det var forresten ikke meningen å ta dette bilde, haha!

Jeg håper du syntes det var morsomt å se litt stygge og mislykka bilder av meg igjen og fikk dere en god latter! Nå skal jeg logge av her og unngå kommentarfeltet, hehe neida. Dere pleier å være snille mot meg og bare le med. Ikke alle så klart, men de fleste.

Vi blogges senere babes! Ha en nydelig dag videre. Love you all ♡

24 kommentarer

Siste innlegg