Slik ser jeg ut uten parykk – Kondom på hodet?

Heihei alle mine fine♡

Som de fleste helt sikkert har fått med seg nå, så har jeg fått skikkelig dilla på parykker og har brukt de masse borte i Los Angeles! Jeg eier faktisk hele 4 parykker nå og det syntes jeg er veldig morsomt. Har man er dårlig hår dag eller bare har lyst til å forandre litt på utseende for en dag er det bare å slenge på en parykk. Digger det! Det har faktisk tatt tid å vende seg til det og det var vanskelig å gå med det i starten. Jeg følte liksom at alle stirret på håret mitt og visste at jeg gikk rundt med parykk, men slik er det jo altså ikke. Det er bare noe jeg tenkte! Og uansett, hva så? Hva er galt med parykk? I Los Angeles er det faktisk veldig vanlig å bruke parykk, det er ekstremt mange som gjør det. Det er mye mer vanlig der borte enn i Norge og jeg føler folk ikke dømmer like fort i LA, men mulig jeg tar helt feil haha.. 

Uansett, selvom parykk ser veldig fint og flott ut er det ikke like fint under! Under parykken må man ha en slags sokk på hode, som ikke akkurat ser så veldig fint ut. Veldig morsomt da når det er sagt! Min største frykt når jeg bruker parykk er at jeg skal miste håret og sitte igjen kun med en sokk på hode, tenkt så flaut å miste alt håret sitt og sitte igjen sånn her:

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Vakkert? Jeg vet. 

Sofie la faktisk også ut et bilde på sin blogg med kun denne sokken på hode, da hadde hun jo fått kommentarer på at det ser ut som en kondom haha.. Dette er altså ikke en kondom selvom det ser slik ut. Det ligner mer en tynn strømpebukse sokk! 

Jeg har jo fått meg en favoritt parykk, denne blonde parykken som jeg har brukt masse i det siste. Det eneste som plager meg er at den er så stor og lys på toppen og jeg er ikke akkurat forelsket i hår festet. Derfor har jeg gått rundt med enten caps, eller en slags hatt. Noe som hjelper veldig, da ser jo håret helt fantastisk ut. Det er flere som har lurt på hvordan denne blonde parykken jeg har brukt så mye ser ut i hår festet og på toppen, nå har dere svaret! 

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Derfor bruker jeg caps over haha, enn så lenge hvert fall! Jeg må nok bare bli litt bedre vandt til det. Hva syntes du om parykker?

15 kommentarer

Siste innlegg