Jeg har vondt i hele kroppen.. Dopet ned?

 Processed with VSCO with c1 preset

Hallo alle sammen♡

Hvordan har dere det i dag? Nå har vi akkurat landet i Oslo og Gud så deilig det var etter en så lang flytur! Jeg syntes absolutt ikke det er deilig å være tilbake i Oslo igjen, men å komme seg ut av det trange flyet var himmelsk akkurat nå! 10 timers flytur er virkelig ikke bare bare, haha. Nå har jeg vondt i både kropp og sjel! Jeg har faktisk sinnsykt vondt i nakken da jeg klarte å ligge eller sitte helt feil.. Jeg skulle seriøst ønske det fantes noe raskere enn fly eller at fly kjørte enda fortere! Fly er jo så sykt kjedelig.

For meg er egentlig klokken tidlig på morgenen da jeg lever i Los Angeles tid. Jeg har ikke fått sovet så veldig mye på flyet, det klarer jeg aldri. Så jeg skal ærlig innrømme at det er litt deilig at her i Norge er det snart kvelden. Jeg er så trøtt. I natt kommer jeg virkelig til å sove som en stein! Jeg kommer helt sikkert til å sove i flere dager i strekk da jeg er helt utslitt nå haha.. Det har jo skjedd ting hele tiden i to uker i strekk nå så det er ikke rart at jeg er helt utslitt! Vi har vært ute på byen om natten og gjort ting om dagene, så ting har virkelig gått i et. Helt om dagen, helt om natten!

Kroppen min har også fått i seg masse den ikke skal – alkohol, dårlig mat, og helt sikkert noe slags dop også. Selvom man kanskje ikke vet eller har lagt merke til det kan det ha vært noen som har puttet noe oppi drikken vår på byen som egentlig ikke skal være der, det skjedde jo med Sofie flere kvelder så at det har skjedd med meg også er ikke umulig. Jeg har bare ikke lagt merke til det like godt som henne gjorde, og det er jeg glad for! Man skal virkelig være forsiktig med å ta i mot drikke fra andre. Enkelte mennesker er ikke snille og bryr seg lite om andre!

Jeg har også sett at det har vært veldig fint vær i Norge de siste dagene så jeg håper virkelig det holder seg slik nå som jeg er tilbake i byen. Jeg vil ha sommer og fint vær, for alltid! Nå skal jeg komme meg hjem så skal jeg legge meg i sengen å sove helt til i morgen. Ha en fantastisk dag videre babes, vi blogges! 

10 kommentarer

Siste innlegg