Dette kan du ha på deg på 17.mai

Annonse – lenker – Bubbleroom

Hehei alle mine fine♡

Nå begynner det å nærme seg en av de viktigste dagene i Norge, nemlig 17.mai! Gud som jeg gleder meg, jeg virkelig elsker 17. mai og gleder meg ikke bare til selve dagen, men også til å pynte meg og gå rundt hele dagen og føle meg fin. Det er viktig å føle seg bra på Norges viktigste dag. Jeg er sikker på at det er flere enn meg som sliter hvert eneste år med hva man skal ha på seg. Jeg er en av dem som ikke har bunad og må komme med en ny kjole hvert år! Jeg er nok ikke den eneste som syntes dette er ekstremt vanskelig, derfor tenkte jeg å hjelpe dere litt.

Jeg har vært inne på en av mine favoritt hjemmesider, nemlig Bubbleroom og funnet mine absolutt favoritt kjoler som man kan bruke på 17. mai. 

🌸MINE FAVORITTER🌸

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.
_________________________________________________

Dette var noen av mine favoritter fra Bubbleroom. Det finnes masse andre nydelige kjoler der som man også kan bruke til andre anledninger! Jeg syntes denne nettsiden har så utrolig mange fine klær. Du kan komme rett til nettsiden ved å trykke HER.

ANDRE FINE KJOLER HER.

LINK TIL NETTSIDEN HER.

7 kommentarer
  1. Ser at de har mye fint på den nettsiden, har du noe erfaring rundt leveringen?Og er klærne like fine i virkeligheten?

  2. Hei Martine! Jeg skal til London i sommer og jeg lurte på hvilket hotell du og Isabelle var på da dere var i London?

  3. Hei jeg skulle ønske jeg kunne kjøpe en av de kjolene de er så pene men jeg kan ikke hvis du føla mæ på insta i dag hadde det bety sjikkelig mye får jeg har bursdag i dag å mamma å pappa er ikke hær med meg, mamma er borte så jeg får ikke feira 17 mai med ho å pappa er i narvik

  4. Jeg håper du tenker deg om neste gang du får et spørsmål ang. silikon og pupper som fortsatt er i vekstfase.
   Du er ingen kirurg, hvilket betyr at du er ikke faglig kompetent til å besvare slike spørsmål.
   Du kan heller henvise til at vedkommende tar en prat med fastlegen/ eventuelt oppsøker en kirurg for å få svar på det de lurer på.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg