Lei meg.. I Norge hadde jeg fått stygge blikk for dette!

Processed with VSCO with c1 preset

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har dere det i dag? Jeg har det egentlig ikke sånn kjempe morsomt, for i dag er dagen vi skal hjem igjen til Norge. Jeg er faktisk trist! Vi har lenge vurdert å bare bli igjen enda lenger, men har funnet ut av at vi heller bare får reise tilbake igjen snart. Jeg elsker å være på reise og denne reisen har helt klart vært en av mine favoritter så langt! Los Angeles har lenge vært min drømme by og en by jeg alltid har hatt lyst til å besøke, nå har jeg endelig fått gjort det og jeg elsker meg her! Trist nok må jeg hjem igjen også..

Vi har heldigvis denne ene dagen igjen da flyet vårt ikke går før i kveld, lokal tid. Akkurat nå er jo klokken bare 11:00 her borte så vi har noen timer på oss! Nå gruer jeg meg bare til den lange flyturen. Det er det verste når det kommer til å reise, det er jo så kjedelig. En ting er hvert fall sikkert, og det er at dette er en by jeg helt klart skal tilbake til. Om ikke lenge håper jeg! 

Nå skal vi straks ut å spise litt frokost, det gleder jeg meg til for nå begynner jeg å bli sulten! Sofie har klart å dratt meg med til en av hennes favoritt restauranter her bort, nemlig en vegetar restaurant. Jeg har alltid vært veldig skeptisk til det og har aldri hatt trua på ”falsk” kjøtt faktisk skal smake greit, men det var faktisk godt. Jeg skulle ønske vi hadde litt mer slike restauranter i Norge! 

VEGGIE GRILL

Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Dette er forresten en parykk som jeg har på hode, og jeg elsker den. Som sagt hundre ganger på bloggen har jeg fått dilla på parykker og har kjøpt meg masse parykker her nede. Både rosa og blond! Her er det jo mye mer normalt med parykker og det er veldig mange her i LA som går rundt med parykker, derfor er det veldig lett å gjøre det selv her borte. I Norge derimot, hadde det nok ikke blitt tatt like godt i mot og det syntes jeg er så teit og trist! Hvorfor ikke bare gjøre akkurat som man selv vil og ikke dømme, merker jeg er så lei akkurat det der i Norge. Her får man liksom ikke stygge blikk om man ser litt annerledes ut eller går rundt med rosa hår, der digger jeg!

Nå skal vi komme oss ut og nyte siste dagen her i USA! Ha en fantastisk dag videre babes, vi blogges når jeg er tilbake i Norge. Love you all♡

Processed with VSCO with c1 preset

31 kommentarer

Siste innlegg