Jeg hadde det ikke bra da jeg var yngre – Jeg forteller..

Det er så merkelig hvordan man forandrer seg så fort og hvordan det man tenker plutselig blir det helt motsatte etter bare et par år. Jeg husker så godt hvordan det var for meg på barne og ungdomsskolen og tanken på hvor annerledes jeg faktisk kunne hatt det da, om jeg hadde hatt de tankene og meningene jeg har i dag. Jeg hadde virkelig en selvtillit på null, ingen ordentlig venner som jeg faktisk kunne stole på og jeg stolte ikke engang på meg selv. Da jeg var yngre var jeg redd for å ha egne meninger og redd for å skille meg ut, jeg var livredd for å være annerledes og livredd for at andre skulle syntes jeg var teit og at meningene mine var rare. Jeg skulle så gjerne ønske jeg visste at det å være annerledes kom til å bli noe alle vil om noen år. Det var akkurat som at det plutselig snudde så hadde alle lyst til å være annerledes. Nå er det liksom kult å ha egne meninger og hvert fall ha en mening om ting. Nå er det kult å være annerledes og stole på seg selv. 

På ungdomsskolen var jeg den lille jenta alle så ned på og den lille jenta som egentlig ingen brydde seg om. Derfor turte jeg aldri å si noe i grupper og jeg var redd for at alle skulle ha øynene sine på meg og syntes det jeg sa eller gjorde var rart. Jeg hadde vel egentlig aldri noen jeg kunne lene meg på i sånne settinger, noe som gjorde at jeg alltid var veldig ubekvem. Jeg skulle så gjerne ønske jeg visste hvordan det kom til å bli og jeg skulle ønske jeg turte å være meg selv. Jeg hadde jo egentlig ingenting å være redd for. Alle er forskjellige og har forskjellige meninger når det kommer til forskjellige ting. 

Det har skjedd flere ganger at jeg har fått meldinger av folk som ikke har det noe bra på ungdomsskolen eller barneskolen og det gjør meg vondt. Jeg vet akkurat hvordan enkelte har det og hvor ille det faktisk kan være. En ting som er ekstremt viktig å huske på til alle som kanskje ikke har det så bra er at det kommer til å forandre seg og bli bedre. Jeg vet det er vanskelig og man tror kanskje det alltid kommer til å være slik, men det gjør det faktisk ikke! Stay strong babe.

 

💖 be who you are 💖

💖 you are amazing 💖

32 kommentarer

Siste innlegg