Skuffet over Gullsnutten + Bildedryss

Annonse(?) – Gullsnutten, Splay, Cola.

Heihei alle mine fine ♡

Hvordan har dere det i dag? Jeg har det helt supert. I går var jeg på Gullsnutten som helt sikkert de aller fleste har fått med seg nå! Jeg storkoste meg kjempe masse og skulle nesten ønske slike ting var enda oftere haha. Gårsdagen startet ganske tidlig, vi var vel i suiten som Splay hadde leid til en liten førfest allerede klokken 1530. Suiten som Splay hadde fått tak i var virkelig helt fantastisk og den utsikten slo absolutt alt. Nydelig!

Etter ganske mange timer sammen med de fleste som er med i Splay gikk turen videre til meetup og selve gullsnutten! Vi kjørte selvfølgelig stil og ble fraktet bort med russebusser haha.. Jeg føler jeg egentlig er litt ferdig med russetiden og tror neppe jeg kommer til å sette foten min inn i en russebuss så veldig mange flere ganger nå, men når det er slike ting som dette er det jo så kler veldig morsomt.

En ting jeg faktisk er nødt til å ta opp her på bloggen i dag er det at jeg har veldig dårlig samvittighet. Jeg har jo skrevet de siste dagene at dere må komme til Gullsnutten fordi det skulle være meetup. Lite visste jeg at det kun varte i to minutter før vi ble bokstavelig talt dratt vekk av vaktene. Det var utrolig mange som hadde kommet så jeg skjønner at vaktene måtte gripe inn, men vi fikk ikke møtt halvparten engang og det syntes jeg er veldig trist. Jeg elsker å møte dere og prate, ta bilder og bli kjent – og jeg trodde faktisk vi skulle få gjort det i går, men det fikk vi ikke.. Martine og jeg syntes det var veldig dårlig og vi har lyst til å få til en ny meetup så det skal vi virkelig prøve å få til!

Beklager igjen, babes ♡ Dere er best og tusen takk til dere som kom! Håper hvert fall de fleste fikk møtt sine favoritt youtubere! Det er en del som har spurt hvor antrekkene våre er fra, de er fra Prettylittlething!

Selve Gullsnutten og direktesendingen var akkurat som forventet – morsomt og selvfølgelig veldig spennende. Vi hadde jo ingen aning på hvem som kom til å vinne i de forskjellige kategoriene, så det var veldig morsomt å se hvor overrasket mange ble! Jeg syntes alle som vant en pris absolutt fortjente det 100%, selvom det var noen ting jeg reagerte veldig på. Jeg ble faktisk litt skuffet og overrasket over hva så store profiler som faktisk vinner en pris klarer å lire av seg..

Ikke for å virke veldig overlegen osv nå, men det var utrolig mange som kom bort til oss og ikke skjønte hvorfor vi ikke var nominert til noen ting og jeg skal være helt ærlig å si at jeg syntes det er veldig rart selv haha.. Menmen, et år til neste gang! Jeg vet at det var veldig mange som stemte på Martine og meg og det setter jeg uendelig stor pris på, tusen tusen takk – men det holdt ikke denne gangen! Vi prøver igjen neste år babes ♡

30 kommentarer

Siste innlegg