Forrige gang fikk hun hjernerystelse, nå gjør vi det igjen

Heihei alle sammen og god fredag ♡

Gud så spontan jeg har vært i det siste. Akkurat nå sitter jeg oppe på Hafjell uten at det var planlagt i det hele tatt. Som de fleste har fått med seg var jeg på hytta på Sjusjøen senest i går og i mellomtiden har jeg reist til Oslo for så å reise til Hafjell som kun ligger en halvtime fra der jeg var i går. Planen var å reise hjem til Oslo i går kveld for å slappe litt av hjemme og pakke til jeg reiser videre igjen til utlandet på søndag, Gud som jeg gleder meg til det forresten! Endelig litt sommer, sol og bading.

I går kveld fikk jeg en melding fra Martine som spurte om jeg ville bli med til Hafjell på Vinterlyd så hun slapp å reise helt alene. Det skjedde noe i siste liten og da stiller jeg selvfølgelig opp, selvom det hadde vært deilig med noen dager hjemme alene før jeg reiser igjen. Så nå sitter jeg her da, på toppen av fjellet. Akkurat nå er vi faktisk backstage å varmer oss litt, det er jo ganske kaldt og det er ikke noe sjokk at vi ikke har klart å kle oss etter været.

Siden vi først er her oppe og skal være her helt til i morgen, tenkte vi å ta oss en tur på afterski i kveld. I morgen skal vi nemlig også stå her på Viafree standen i noen timer. Jeg har faktisk ikke vært på afterski på et par år så jeg håper det blir like gøy denne gangen. Sist gang hadde vi det faktisk sinnsykt morsomt og Martine klarte til og med å få hjernerystelse.. Vi får prøve å styre unna dette denne gangen, det tror jeg heller ikke kommer til å bli et problem!

Hvis du er på Hafjell må du gjerne komme innom å si hei til oss, vi skal være her et par timer. Håper vi ses! Love ♡

26 kommentarer

Siste innlegg