Jeg falt på ski og han tok bilde av meg

Hei hei alle mine fine ♡

Jeg skjønner ikke at jeg skriver akkurat dette når klokken bare er 15:59. Jeg har fått gjort så utrolig mye i dag og jeg føler klokken er mye mer enn det den er! Jeg er ikke sliten, men jeg føler bare vi har fått gjort så mye i løpet av disse timene som har gått. Jeg er jo på hytta her på Sjusjøen sammen med mamma, broren min og stefaren min! Det er flaut at jeg aldri før har vært på den nye hytta eller den gamle her oppe på flere år. Det er jo så fint her!

Jeg kom jo hit sent i går kveld, rett fra flyplassen fra København så da fikk jeg ikke akkurat sett eller gjort så mye. En ting er sikkert og det er at jeg helt klart skal tilbake! Det første vi gjorde i dag tidlig var å ta skiene på bena og ta en tur.

                                            

Haha uff jeg klarte jo selvfølgelig å falle skikkelig på ski.. Det var utrolig flaut å bare ligge der, jeg kom meg jo ikke opp heller haha! Nå syntes jeg det bare er morsomt og kunne helt klart gjort det igjen! Legg merke til hvor langt foran meg alle de andre er haha. Jeg ble jo hengende litt bak, men det gjør ingenting. Det er jo flere år siden jeg sto på ski!

Da vi kom hjem etter en kjempe fin tur på ski bestemte vi oss for å sitte ute i sola. Solen stekte på huden selvom det var utrolig kaldt i luften, noe som var veldig deilig! Himmelen i dag er helt blå og det er så fint.

Ååh, jeg elsker å grille marshmallow! Det er så godt.

De andre hadde også kjempe lyst til å lage en liten høne i snøen, en snøhøne haha! Så det gjorde vi. Resultatet ble faktisk skikkelig bra og jeg er imponert over hvordan det ble, det ser jo faktisk ut som en liten påske kylling! Veldig koselig å ha ved siden av hytta.

Mamma, lillebror, og stefar ♡

Haha vi hadde jo ikke rød spray farge så vi var kreative og fant ut av at vi kunne bruke ketchup. Det funket jo som bare det 😉

Nå har vi akkurat kommet oss inn igjen, jeg er iskald på fingrene og er nødt til å sitte foran peisen en god stund nå. Jeg vlogger forresten også i dag så det er bare å glede seg til den kommer ut! Ha en kjempe fin dag videre babes, uansett hva du velger å finne på. Vi blogges senere, love you all ♡

13 kommentarer

Siste innlegg