Alt jeg kjøpte i København

annonse – lenker – Ginatricot

 LIGNEDE BELTE – HER

Hallo alle mine fine♡

Da har jeg kommet meg hjem til Norge etter et par fantastiske dager i den fine byen København. Jeg fikk jo reisen i bursdagsgave av Martine, noe jeg setter utrolig stor pris på! Tusen takk, Martine. Første dagen i København gikk til en tur i Akvariet, spa og en fin middag som var bursdagsgaven til Martine fra meg. Det er så koselig at vi faktisk kan gi sånne ting til hverandre, det er etter min mening mye bedre enn ting man egentlig ikke får bruk for!

Vi brukte faktisk mye mer tid på andre ting enn å shoppe, noe som helt sikkert sjokkerer mange. De fleste tror nok sikkert vi er dem som kun reiser slike steder for å kjøpe klær og sko, det er vi så absolutt ikke haha.. Vi var både på museum, akvariet og spa! Vi måtte jo selvfølgelig kjøpe oss noe, de har jo en del butikker i København som ikke finnes i Norge så det var de butikkene vi satset mest på. Det er en del som har ønsket at jeg skal legge ut alt jeg kjøpte meg i et eget innlegg så det er det jeg tenkte å gjøre nå. Jeg hører jo på dere babes♡

KØBENHAVN INNKJØP

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 presetJeg kjøpte en del sminke som man ikke får tak i, i Norge. Det er så kjipt at så bra sminkeprodukter ikke finnes i butikker i Norge, jeg er liksom nødt til å reise for å få tak i favoritt produktene haha..

Jeg kjøpte en settingspray fra Makeup For Ever, den selger dem faktisk i Norge et sted vet jeg (aner ikke hvor). Jeg trengte også en ny settingspray så det passet perfekt. Øyenskygge palett fra HudaBeauty, sykt fine farger faktisk. Jeg gleder meg masse til å teste det ut! Concealer fra Kat Von D, min favoritt concealer ever. Den er så utrolig bra og dekker noe sykt! Elsker den. Sist men ikke minst kjøpte jeg eyeliner og leppestift fra Kat Von D, begge disse produktene har jeg hørt masse bra om så jeg klarer ikke vente til å prøve. 

Processed with VSCO with c1 presetJeg kjøpte meg en bukse jeg nesten har l helt lik av fra før av, jeg måtte bare ha en til siden jeg elsker disse buksene. Den jeg har fra før av er fra Topshop i London, men nå har Gina fått inn en helt lik bukse. Jeg ble uten tull overlykkelig da jeg så den og var nødt til å ta den med meg. Jeg tok den faktisk på meg før vi skulle på flyet fordi den var så utrolig behagelig å ha på seg. Den kommer til å bli brukt mye fremover for å si det sånn! Skal heller ikke se bort i fra at jeg kjøper meg en til haha.. 

BUKSEN KAN DU FINNE HER. ELSKER DEN! Den koster bare 199,-

Processed with VSCO with c1 preset
Sinnsykt kule sko fra Zara faktisk. Disse passer perfekt til våren og sommeren, jeg reiser jo også til varmere strøk snart og da kommer nok disse skoene til å bli godt brukt. Jeg elsker jo også fargen gull så disse skoene var midt i blinken! 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset
En slik veske har jeg faktisk hatt lyst på lenge. Det kalles vell egentlig en rumpetaske, men jeg liker å kalle det veske haha. Denne kjøpte jeg på Monki. En ting som er helt sikkert er at denne kommer til å bli brukt utrolig mye. Jeg elsker slike vesker og jeg har sett at det har blitt veldig populært i det siste og det skjønner jeg veldig godt. Det er jo døds behagelig å gå med, samtidig som du får plass til alt du trenger! 

Processed with VSCO with c1 preset
Hvor kul var ikke denne badedrakten? Jeg syntes den var døds kul og klarer nesten ikke vente til å allerede bruke den neste uke, wohoo! Jeg gleder meg til å ta masse kule bilder til både bloggen og Instagram, det tror jeg denne badedrakten passer perfekt til hehe.. Ja, det var derfor jeg kjøpte den. Man kan jo også bruke badedrakten som bodyer og bruke det til hverdags så det kan jeg også gjøre når det begynner å bli varmere ute! 
_____________________________________________________

Det var det jeg rakk å kjøpe meg meg fra København, som sagt så var det ikke derfor vi reiste og jeg føler egentlig ikke jeg trenger så veldig mye klær. Jeg er faktisk veldig lite shopping gal! Hva likte du aller best? 

8 kommentarer

Siste innlegg