Photoshoot naken i sengen // Første dagen i Køben

GOD MORGEN FRA KØBENHAVN

 Processed with VSCO with p5 preset

Heihei og god morgen alle mine vakre♡

Vi har akkurat våknet opp her i den nydelig byen København og er klare til å gripe dagen. I dag er det jeg som har planlagt alt i og med at jeg skal gi min bursdagsgave til Martine. Jeg har enda ikke fortalt henne hva hun får, eller hun vet litt men ikke alt. Planen er å ta henne med til et sted jeg vet hun kommer til å elske, deretter spa og en fin middag på en fin restaurant. Jeg gleder meg masse til denne dagen! 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with c1 preset
♡♡♡ Her var vi litt søte haha!

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

I går landet vi jo ganske sent her i København og rakk såvidt gjøre noe, i tillegg så regnet det litt. Vi bestemte oss derfor kun for å gå en kjapp tur ut å spise fordi vi var døds sultne etter reisen, selvom den ikke akkurat var så veldig lang haha.. Jeg tuller ikke når jeg sier at det tok under en time med fly, noe som var veldig deilig. Vi rakk jo ikke komme oss helt opp før vi begynte å skulle lande igjen. Middagen i går ble biff og creme bruleé til dessert, et perfekt måltid. Jeg elsker virkelig creme bruleé og tror jeg kommer til å spise det flere ganger her nede!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Nå skal vi få startet dagen vår med en god frokost. Jeg klarer faktisk ikke forklare hvor mye jeg gleder meg til denne overraskelsen til Martine, jeg skjønner heller ikke at hun ikke har klart å finne ut av hva vi skal! Det er nesten åpenbart. Jeg har faktisk sagt at hun må ha bind foran øynene og høy musikk i ørene så skal jeg ta det av når hun står rett foran det. Så det er planen, jeg håper alt går som planlagt! Jeg kommer nok også til å filme alt sammen og legge det ut på YouTube om et par dager så det er bare å følge med der om dere er like nysgjerrige som Martine akkurat nå hehe. 

Vi blogges senere i dag babes, ta vare på hverandre! Love you all♡

29 kommentarer

Siste innlegg