Dette lyver jenter om – DEL 2

Hallo alle sammen♡

For litt siden hadde jeg et innlegg på bloggen hvor jeg skrev om typiske ting jenter lyver om. Det gjelder selvfølgelig ikke alle, men veldig mange kan nok kjenne seg igjen i en del ting. Det forrige innlegget ble veldig godt tatt i mot og det var mange som likte det. Derfor tenkte jeg å ha en del 2! Kjenner du deg igjen i noe av dette?

DEL 1 KAN DU FINNE HER

Processed with VSCO with b5 preset

DETTE LYVER DE FLESTE JENTER OM

At man har det fint – Det er åpenbart at det er noe som plager deg og det er helt sikkert derfor du fikk spørsmålet om det går bra med deg og hvorfor du er sur. Likevel er det verdens mest irriterende ting å bli spurt om og du vil helst ikke snakke om det. Derfor sier du bare at det går fint!

At man må møtes snart igjen – Du vet når du møter noen du ikke har sett på en god stund plutselig på gata, da er det veldig ofte man sier ”Ja, vi må møtes snart igjen. Ring meg”. Veldig ofte skjer ikke det og man møtes helt sikkert ikke igjen før kjempe lenge. 

At man har kjæreste – Hvis noen du ikke vil snakke med spør deg om å møtes, spør om telefon nummeret ditt, eller rett og slett bare sjekker deg opp og prøver seg på deg vil du ikke være slem og bare si nei. Da er det mye lettere å bare si at man har kjæreste selvom det ikke er sant.

Har ikke sett meldingen – Når du egentlig bare vil ligge inne uten å prate med noen som helst og får meldinger på telefonen som du helt sikkert leser og ser, men ikke orker å svare. Da bruker man som oftest en unnskylding om at man ikke har sett meldingen.

At man aldri blir sjalu – Mange jenter er litt sjalue, men vil ikke innrømme det. Det er helt normalt. 

At man ikke har mer tyggis – Tyggis er noe som går tom veldig fort og noe man helt klart har lyst til å ha selv. Når noen spør deg om du har tyggis er det ofte man kan lyve å si nei, selvom man faktisk har en hel pakke i lomma.

At man starter på mandag – En ting veldig mange tenker er at om det er noe man skal starte med så skal man gjøre det på en mandag, for det er liksom det enkleste. Uansett om det gjelder å trene, spise sunt osv er det sjeldent man faktisk starter den mandagen man lovte. Om man ikke er klar for det på torsdagen er man helt sikkert ikke klar for det på mandagen etter heller.

At man ikke trenger gave til bursdagen – Når man skal feire bursdagen sin og har invitert masse venner på fest får man ofte som spørsmål hva man ønsker seg av gaver. Man vil jo ikke virke som at man trenger noe gaver så det er veldig ofte man bare sier ”Nei, ikke tenk på det. Jeg trenger ikke gaver”, selvom man faktisk ønsker seg og vil ha masse gaver.

At man ikke har pyntet seg og fikset seg – Mange jenter liker å pynte seg og se bra ut til en hver tid, uansett hva man skal. Man vil ikke at det skal virke som at man brukte flere timer foran speilet og fikset seg, derfor lyver man å sier at man såvidt har fikset seg og bare slengt på seg noen filler. 

Processed with VSCO with b5 preset

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg