Jeg skal hoppe ut av et fly

annonse – sponset opphold – megafun

God morgen alle mine babes ♡

Hvordan har dere det i dag? Jeg har akkurat våknet og er klar for en ny dag. I går var jeg og Martine invitert til Megafun for å teste ut vindtunnelen der. Dette hadde jeg aldri gjort før og skal ærlig innrømme at jeg var litt stresset! Jeg elsker jo slike ting og elsker at adrenalinet kicker inn, noe det helt klart gjorde i går.

Haha blinkskudd! Takk for den Martine.

Enda et fantastisk bilde – haha jeg må le!

Jeg måtte faktisk ta av meg de falske øyevippene mine for å få på disse brillene. Jeg hadde for langt vipper! Det var litt morsomt.

Vindtunnel er en tunnel som du ser på bildene, den er styrt av to flymotorer. Noe som var veldig fascinerende. Dette er akkurat det samme som å hoppe i fallskjerm, bortsett fra selvfølgelig høyden og utsikten haha – følelsen er helt lik. Dette gjorde jo selvfølgelig bare at jeg fikk enda mer lyst til å faktisk hoppe ut av et fly i fallskjerm haha! Det var så utrolig morsomt og helt ærlig ikke så veldig vanskelig heller. I starten var det litt skummelt, men det tok ikke lang tid før det ble gøy. Heldigvis hadde vi en som jobbet der som passet på oss inne i vindtunnel, hvis ikke hadde det nok ikke vært så veldig trygt.

Da jeg fløy trodde han faktisk at jeg hadde veldig god kontroll, noe jeg er ganske sikker på selv at jeg ikke hadde – jeg lå jo bare i luften slik vi hadde fått beskjed om. Det endte med at han slapp meg og jeg føyk oppover, jeg fløy altså helt alene flere meter opp. Da skal jeg love seg adrenalinet kicket inn. Det var ikke noe annet enn morsomt og det er jeg glad for!

Vi filmet faktisk masse til YouTube denne dagen så det burde dere virkelig glede dere til å se. Det gjør hvert fall jeg! En fantastisk opplevelse som helt klart må gjøres en gang til, og da ut fra et fly! Jeg har så lyst dere. Nå skal jeg komme meg opp av sengen og starte dagen, i dag skal jeg faktisk til et annet land! Stay tuned. Vi blogges senere, love you all ♡

8 kommentarer

Siste innlegg