JEG VAR NORGESMESTER – Min historie.

Hallo alle mine fine♡

Det er mange som lurer på en del ting når det kommer til hvordan oppveksten min var og hvordan det gikk med meg da jeg turnet. Jeg har jo skrevet en del om dette før og at jeg trente hele tiden og så å si ikke hadde noe liv utenom dette. Jeg syntes det var utrolig morsomt og jeg elsket det jeg dreiv med. Jeg gikk jo på turn i flere år og startet da jeg var veldig ung. Det tok ikke lang tid før jeg ble tatt ut på landslaget og konkurrerte i NM og et par konkurranser i andre land. 

Jeg trente seks dager i uken, tre timer hver dag. For meg da var ikke det mye og jeg trivdes veldig godt på trening i turnhallen, hadde det vært mitt valg hadde det vært enda mer trening. Det var hard trening hver dag med strenge trenere fra både Kina, Russland og Romania! På et punkt fantes det ikke noe annet for meg og jeg nærmest bodde i hallen og elsket det.

For mye av det gode er ikke alltid det beste. Jeg hadde ikke et liv utenom og jeg ble etterhvert veldig lei, noe som selvfølgelig var trist! Jeg hadde jo ikke noe venner på skolen og følte meg ikke velkommen i noen gjeng. Jeg hadde aldri tid til å møte venner på fritiden og da ble det også til at jeg ikke ble invitert på forskjellige ting. Jeg var jo på trening hele tiden! Jeg visste ikke hvordan det var å leve et normalt liv med fritid og masse venner.


Throwback fra da jeg vant en konkurranse i Luxemburg. Det var så utrolig gøy og jeg husker fortsatt dette øyeblikket. Det var flere land i Europa som var med og tenk at jeg vant!! Det var stort og veldig morsomt. 

Etter flere år med turning begynte jeg å få vondt i ryggen, jeg fikk altså en liten skade i ryggen og var nødt til å begynne å ta det rolig. Jeg fikk mer fritid og jeg syntes det var utrolig deilig. Det at jeg fikk en del fritid og faktisk fikk kjenne på hvordan det var å ikke trene hele tiden gjorde at jeg ikke hadde lyst til å gå tilbake. Jeg hadde vokst og var på dette punktet rundt 14 – 15 år gammel. En tenåring som ville leve livet og utforske forskjellige ting, det var da jeg plutselig en dag bestemte meg for å slutte helt. Noe jeg gjorde. Det ble en brå slutt og jeg sluttet bokstavelig talt på dagen. Jeg vet selv ikke hva som skjedde, men noe var det! Jeg ville bare slutte. 

Jeg er utrolig glad for at jeg har gått gjennom dette i livet mitt og faktisk hadde en så stor passion da jeg var ung, mye av det jeg gjorde da kommer jeg til å huske for resten av livet og det er noe jeg er veldig glad for. Det er gode minner med andre ord, samt noen vonde – men det er godt å ha det også! Det å sitte å tenke tilbake på denne tiden er veldig veldig morsomt. Det er jo et stort kapittel i livet mitt, jeg var jo tross alt norgesmester!

Denne videoen er faktisk fra da jeg ble vant NM i bom! Hvor kult er ikke det? Selvom det faktisk er litt flaut å legge ut dette nå er det utrolig morsomt å se tilbake på.

48 kommentarer

Siste innlegg