Min første surfe time endte med skade

Hallo alle mine fine ♡

Hvordan har dere det i dag? Jeg har det egentlig ganske greit, selvom kneet mitt verker. I dag var vi oppe før sola og var vell nede på stranden i 0800 tiden. Jeg har veldig lenge hatt lyst til å prøve å surfe og endelig kom dagen! Maria som bor her nede er ute å surfer så å si hver eneste dag og var grei og skulle hjelpe meg i dag. Her på øya er det flere surfeskoler og surfing er veldig populært. Alle som bor her kan jo eller har hvert fall prøvd å surfe en gang i livet.

Jeg hadde egentlig bare lyst til å prøve å surfe for å se hvordan det er, planen min var og er ikke å bli en proff surfer. Derfor valgte jeg å bare leie brett for å prøve meg litt. Maria har jo gjort dette mange ganger før og vet litt om surfing så hun fortalte meg det hun visste og det viktigste man burde kunne før man går ut i bølgene. Bølgene var skikkelig store og jeg elsker å bade i store bølger! Det er så gøy.

 

Uansett, vi startet med å surfe og det var så utrolig morsomt. Det var veldig tungt og slitsomt, men veldig morsomt! Folk som ikke har surfet ordentlig på store strender med store bølger før skjønner nok ikke hva jeg snakker om, men padlingen var virkelig det vanskeligste. Det å stå på bølgen og fange bølgene var ingenting i forhold til padlingen. Jeg fikk seriøst vondt i armene og klarte etter hvert ikke bevege på dem. Det ble en del pauser uti vannet for å si det sånn!

Etter at vi hadde vært ute i vannet en god stund og surfet følte jeg at jeg klarte det veldig bra! Selvom det var min aller første gang følte jeg at jeg klarte det. Når man først fikk tak i en bølge var det ikke vanskelig i det hele tatt å holde på den, da var det bare å reise seg opp. Jeg fikk tak i en skikkelig stor bølge etter hvert og reiste meg opp i knestående! Bølgen var såpass stor at jeg ikke turte å reise meg helt opp. Jeg sto på bølgen helt inn til land, noe som ikke var verdens smarteste ting å gjøre viste det seg.

I det jeg nærmet meg land så jeg at bølgene begynte å knekke seg og det var da jeg skulle hoppet av brettet, det gjorde jo ikke jeg! Jeg fortsatte å stå på og hadde det egentlig veldig gøy helt til jeg så en diger stubbe i vannkanten. Jeg fikk panikk og visste ikke hva jeg skulle gjøre, hadde jeg hoppet av brettet da hadde jeg truffet stubben og det kunne gått skikkelig ille. Jeg valgte å stole på tyngdekraften og rett og slett bare se hva som skjer haha… Det endte med at brettet ble snudd med bølgen da den knakk, jeg stupte forover over den store tre stubben, ble skyldt rundt med bølgen og både brettet og stubben rullet over meg..

Det høres skikkelig skummelt ut og det så nok helt sykt ut også for i det jeg kom til meg selv og reise meg opp igjen kom det folk løpende bort. Herregud jeg skulle gjerne likt å sett denne hendelsen selv. Det er faktisk helt sykt at det ikke skjedde noe verre med meg. Jeg har ganske vondt i kneet og fikk et lite skrubbsår, men annet enn det – ingenting!

Dette er ikke stubben jeg falt over forresten, denne er litt mindre og ligger litt mer oppe på stranden. Men, er dere ikke enige i at de burde fjerne disse stubbene? Det kan jo gå galt en eller annen gang..

Heldigvis gikk det bra, og heldigvis tåler jeg en del. Jeg gikk ut i vannet igjen så å si med en gang etterpå og jeg kommer nok til å surfe flere ganger på denne turen. Det var jo mest av alt morsomt! En liten surfeskade må jo til! Akkurat nå er faktisk kneet mitt skikkelig hovent og blått, jeg håper det blir bedre ganske fort. Det er jo ikke super vondt heller!

Nå er klokken 12 og vi har kommet oss hjem for å spise litt frokost før turen går videre. Jeg er litt usikker på hva vi skal, men det blir vel en liten tur på stranden. Jeg vlogger forresten i dag, så noe må vi finne på! Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere! Love you all ♡

41 kommentarer

Siste innlegg