Fjortis bilder av meg #2 – Naturlige lepper, push up bh uten pupper ++

Hallo alle mine fine♡

Etter at mitt forrige innlegg med masse fjortis bilder av meg ble en stor suksess og det var veldig mange som syntes det var utrolig morsomt velger jeg å legge ut enda flere bilder. Denne gangen vil jeg si er litt verre enn forrige..

Jeg skjønner godt at folk syntes det var morsomt, jeg elsker å lese slike innlegg selv! Det var også en del som syntes jeg var pen, akkurat det kan ikke jeg helt forstå. Jeg syntes selv at jeg så helt jævlig ut, spesielt med brunt hår. Jeg farget jo håret så å si hele tiden før. Frem og tilbake med brunt og blondt, det er merkelig jeg ikke mistet alt håret mitt! 

Herregud, det er så merkelig å se tilbake på disse bildene. Jeg husker så godt noen av disse øyeblikkene! Uansett, jeg håper du syntes dette er morsomt. For meg er det utrolig flaut. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg utsetter meg for dette og faktisk legger ut disse bildene.. 

SONY DSC

Gud vet hvor mange bh’er jeg har på meg på disse bildene.. Det var flere ganger jeg hadde på meg så mange bh’er at jeg slet med å puste.. Tenk å være så opptatt av å ha pupper, for det var jeg. Og når det så ut som jeg hadde det, var jeg overlykkelig. Slik som på bildene over. 

Uff, nå er jeg flau! Tror jeg holder meg unna sosiale medier og kommentarer for resten av kvelden haha.. Håper du syntes det var morsomt og at du likte innlegget. Jeg har faktisk enda flere bilder fra denne tiden så hvis dette innlegget blir like populært og godt likt som det forrige kan det godt hende det kommer en del 3! Hadde det vært interessant? Let me know.

Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere! Ta vare på hverandre, love you all♡

PS: HUSK AT DU KAN STEMME PÅ MEG TIL VIXEN INFLUENCER AWARDS, DET KAN DU GJØRE HER. DA BLIR JEG GLAD! 

81 kommentarer

Siste innlegg