GET THE LOOK – STEP BY STEP // Øyenskygge

//annonselenker

🌸 FØR – ETTER 🌸

Hallo alle mine fine♡

I det siste har jeg lagt ut både videoer og masse bilder av en spesiell øyenskygge look. Jeg har blitt veldig glad i denne looken og jeg elsker hvordan denne fargen ser ut på meg. Det er veldig mange som har spurt om jeg kan vise hvordan jeg sminker meg og spesielt hvordan jeg sminker øyensminken min. Det eneste jeg bruker er faktisk kun to produkter. Jeg bruker et palett som jeg virkelig elsker og bruker så å si hver dag, så bruker jeg kun en kost. 

Palettet jeg bruker er fra The Balm og er virkelig helt fantastisk. Man kan lage så mange forskjellige looker og jeg elsker at alle fargene er så pigmenterte. Palette kan du finne HERFra Lyko.

Kosten jeg bruker er mellom stor og passer egentlig perfekt til alt mulig som har med øyenskygge å gjøre! Kosten er fra Real Techniques, og du kan finne den HER. FRA Lyko.  

Jeg starter med fargen som er i midten. Jeg legger den over hele øyelokket, som en slags base. Jeg skal jo ha rosa over hele øyelokket så da starter jeg rett på. Jeg er ikke fan av å ha massevis av farger på øyelokket, ikke engang base farger. Jeg føler av en eller annen grunn at fargene jeg skal bruke etter hvert ikke sitter like godt hvis jeg bruker en vanlig base farge under. 

Deretter bruker jeg en litt mørkere farge, denne er nærmere lilla enn rosa. Denne fargen legger jeg kun ytterst, slik at det blir en litt mer smokey eye. Etterat jeg har påført dette blender jeg også litt over hele øyelokket slik at fargene blir blendet godt sammen og at det ikke blir noen skarpe linjer! Noe av det viktigste med øyensminke er faktisk å blende, så det gjør jeg masse av. 

Så tar jeg en enda mørkere farge som er litt kaldere, dette påfører jeg kun bittelitt av helt helt ytterst på øyet. 

Jeg elsker å ha litt skygge under øyet også. Da føler jeg det ser mye bedre ut! Derfor bruker jeg bare kosten jeg har brukt, som enda har litt produkt på seg og tar litt under øyet, ved vippe linjen. 

Da var øyenskyggen ferdig, og det eneste som mangler er vipper. Det er helt sykt hva vipper faktisk gjør, det gjør virkelig hele looken! Vippene mine er fra House Of Lashes og heter ”Boudoir”. 

Som sagt så elsker jeg dette palette fra The balm. Fargene passer perfekt til meg, og jeg er helt sikker på at det er mange andre som kommer til å se flawless ut med disse fargene. DU KAN FINNE PALETTE HER

🌸 🌸

Hva syntes du om looken? Jeg elsker den, og det er nok enda en liten stund til jeg kommer til å bli lei. Om det i det hele tatt skulle skje haha.. Ha en fin dag videre babes, ta vare på hverandre! vi blogges senere, love you all

39 kommentarer

Siste innlegg