Storytime – Denne idioten kunne fått meg drept

//annonselenker


GENSER FRA NLY HER. (belte hører til) PÅ SALG NÅ!!

Hallo alle sammen♡

Jeg skrev jo for litt siden at jeg nesten har krasjet før og at jeg har opplevd noe skikkelig ekkelt når det kommer til idioter i trafikken. Jeg tenkte jeg skulle fortelle ordentlig hva som skjedde, dette var faktisk skikkelig ekkelt og jeg husker det som om det skulle vært i går. Jeg husker hvor hardt og fort hjertet mitt slo i disse sekundene. 

Denne kvelden var mørk, det pøse regnet og det var stusselig ute. Jeg tror dette skjedde for nærmere et år siden, likevel husker jeg det så sinnsykt godt. Jeg skulle på besøk til noen i familien og måtte kjøre ganske lenge på motorveien. Jeg kjører ganske ofte på denne veien så jeg visste akkurat hvor jeg skulle, hvilken fartsgrense det var og hvor svingene gikk. Som vanlig på denne veien var det massevis med trailere og lastebiler som lå i den høyre filen og kjørte ganske så sakte. Jeg lå derfor i venstre som alle andre bilene foran og bak meg. 

Jeg ante fred og ingen fare, jeg sang i bilen og tok livet med ro. Plutselig, helt ut av det blå kommer det en bil bak meg i full fart. Den må ha kjørt i nærmere 160 kmt om ikke enda fortere, i og med at jeg faktisk også kjørte ganske fort. Dette var jo faktisk på motorveien. Jeg skjønte ingenting for plutselig bare var den der, rett bak meg. Bilen bak meg hadde ikke ligget bak meg mange sekundene før den begynner å blinke med fjernlysene sine. Jeg skvetter selvfølgelig sinnsykt for jeg hadde akkurat lagt merke til at denne bilen kjørte enormt fort. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre og jeg fikk skikkelig panikk, h*n ga seg jo ikke. Jeg ble rett og slett redd. Den stopper ikke å blinke med lysene sine, det endte da med at jeg blir enda mer stresset. 

Jeg blir blendet av lysene til denne bilen, det regner og er dårlig sikt samtidig som alt går i over 110 kmt (som var fartsgrensen). Det ender da med at jeg tar en brå sving mot høyre. Jeg skvetter til av et høyt tut, snur meg og da ser jeg en enorm lastebil som ligger i blindsonen min. I dette sekundet var jeg bombe sikker på at jeg kom til å krasje og i verste fall dø. Jeg klarte heldigvis å rette opp bilen, øke farten for så å svinge inn foran lastebilen. Bilen bak meg suser forbi i full fart og gjør akkurat det samme mot bilene enda leger fremme. 


GENSER FRA NLY HER. (belte hører til) PÅ SALG NÅ!!

Jeg husker jeg ble så sur etter at dette skjedde, og ikke minst livredd. Jeg husker jeg kjørte veldig forsiktig videre denne dagen og var virkelig vettskremt. Jeg håper denne idioten av en sjåfør hadde en god grunn til å kjøre slik han gjorde. Jeg håper han hadde en gravid dame i forsete eller en annen god grunn til å kjøre så gris. Altså, er det mulig? Han kunne faktisk drept meg, og mange andre i trafikken. Det er sånne folk som ikke skulle hatt lappen!  

34 kommentarer

Siste innlegg